Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Momentul socant in care avionul ucrainean este lovit de racheta iraniana

Playtech Playtech,
VIDEO Momentul socant in care avionul ucrainean este lovit de racheta iraniana

In mai putin de 24 de ore de cand s-a prabusit in flacari un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord, mai multi oficiali au fost de parere ca a fost lovit de o racheta. Acum avem dovada incriminatoare la adresa Iranului. in contextul tensiunilor extreme din Orientul Mijlociu, victimele colaterale erau inevitabile. Nu . continuă pe Playtech

ULTIMA ORA: VIDEO New York Times publica imagini cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o racheta iraniana inainte de prabusire

O filmare video verificata de catre New York Times pare sa arate racheta iraniana lovind avionul ucrainean in momentul in care se afla deasupra orasul Parand, in apropiere de aeroportul din Teheran, zona din care aeronava nu a mai transmis semnal, inainte sa se prabuseasca, miercuri. Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran.

Imagini cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o racheta iraniana - VIDEO

O filmare video difuzata de catre New York Times pare sa arate racheta iraniana lovind avionul ucrainean in momentul in care se afla deasupra orasul Parand, in apropiere de aeroportul din Teheran.

VIDEOO inregistrare pare sa arate momentul in care avionul ucrainean e lovit de o racheta

O inregistrare video transmisa CNN si New York Times arata o racheta care zboara pe cerul Teheranului miercuri si care loveste un obiect. in jurul acelei ore, avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord s-a prabusit la putin timp de la decolarea de pe aeroportul din capitala iraniana.

Momentul in care avionul Ukrainian International pare a fi lovit de o racheta sol-aer si explodeaza (VIDEO)

In spatiul public a aparut o inregistrare care pare sa surpinda momentul exact in care aparatul Boeing 737 al Ukrainian International este lovit de o rachetaurmand o explozie. Potrivit informatiilor.

VIDEO Avionul ucrainean ar fi putut fi lovit de o racheta de fabricatie rusa. Anchetatorii iau in calcul un atac terorist sau coliziunea cu o drona

Un oficial ucrainean din domeniul securitatii a declarat ca un atac cu rachete sau cu bomba, dar si coliziunea cu o drona sunt investigate de experti in cazul tragediei aviatice care s-a produs miercuri, in Iran, la cateva ore distanta de atacul lansat de Teheran asupra bazelor militare americane din Irak, relateaza Guardian. in urma prabusirii avionului ucrainean, la scurt timp de la decolare, toti cei 176 de oameni aflati la bord au murit.

Avionul ucrainean cu 176 de pasageri ar fi fost doborat de Iran

Informatie de ultima ora de la Washington! Surse de la Pentagon confirma faptul ca avionul ucrainean care s-a prabusit in Iran ar fi fost lovit de o racheta a armatei iraniene.

SUA cred ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord (VIDEO)

Americanii cred cu tarie ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord, sustin mai multi oficiali de la Washington, citati de CNN. Teoria, la care inca se mai lucreaza, este.

VIDEO Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat joi ca are informatii din surse multiple, inclusiv canadiene, care spun ca Iranul a doborat avionul ucrainean, relateaza Reuters.

Dupa ce tragi cu chestiile alea, s-a terminat. Totul despre sistemul antiaerian care ar fi doborat avionul ucrainean langa Teheran

Canada a spus joi ca o racheta sol-aer a doborat avionul ucrainean in Teheran, iar guvernul de la Kiev a anuntat ca investigheaza informatiile potrivit carora, la fata locului, au fost gasite resturi ale unei rachete Tor-M1 de fabricatie ruseasca, noteaza Reuters.

Prim-ministrul Canadei confirmaca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a declarat ca dovezile din prezent indica faptul ca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )