Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Momentul socant in care redactia BBC din Beirut este lovita de explozie si un reporter este aruncat la pamant

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul socant in care redactia BBC din Beirut este lovita de explozie si un reporter este aruncat la pamant

Momentul in care redactia BBC din capitala Libanului este zguduita a fost surprins in timpul unui interviu online care avea loc chiar atunci cand s-au produs exploziile. continuă pe Hotnews

Nitratul de amoniu care ar fi provocat exploziile din Beirut a fost adus de un cargo sub pavilionul Rep. Moldova, proprietatea unui rus (Presa)

Cele doua explozii de proportii care au avut loc, marti, in zona portului din Beirut, au fost provocate de 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, stocate in depozitul portului din Beirut si transportate, acum 6 ani, de cargoul Rhosus, sub pavilionul Republicii Moldova, dar proprietate a unui afacerist rus, scrie portalul Mold-street citat de RFI.

VIDEO Scene haotice in spitalele arhipline din Beirut, dupa exploziile din port Oameni tratati la lumina telefoanelor

Vazand ranitii sangerand incontinuu intinsi pe pamant pe strazile si spitalele din Beirut, chirurgul Antoine Qurban, cu capul bandajat pentru ca el insusi a fost ranit, a avut impresia ca a retrait scenele apocalipsei din anii sai petrecuti in Afganistan, relateaza AFP.

Momentul socant al exploziei din Beirut, tragedia care a ucis peste 70 de oameni si a ranit alti 3700 (VIDEO)

O explozie masiva s-a petrecut marti, in zona portului din Beirut. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri din apropiere au fost distruse, ferestele altora au fost sparte de.

VIDEO De la extaz la agonie: momentul exploziei din Beirut, surprins pe filmul unei nunti

Momentul exploziei devastatoare din Beirut a fost surprins pe film de un cameraman care filma o mireasa in ziua nuntii, pe o strada din capitala Libanului.

Explozia din Beirut s-a auzit din Cipru

Explozia masiva din Beirut de marti seara s-a resimtit la 240 de kilometri, pana in Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut ca este vorba de un cutremur, relateaza BBC, preluat de Digi24.

VIDEO Peste 300.000 de persoane au ramas fara locuinta in urma exploziilor din Beirut. Imagini cu amploarea dezastrului

Pana la 300. 000 de persoane au ramas fara locuinta in urma exploziilor care au zguduit portul Beirut marti, a anuntat miercuri guvernatorul capitalei libaneze Marwan Abboud, care estimeaza pagubele - care au afectat jumatate de oras - pana la cinci miliarde de dolari, relateaza AFP.

Ce este, de fapt, nitratul de amoniu. Substanta ucigasa din Beirut a provocat si tragedia de la Mihailesti

Circa 100 de persoane si-au pierdut viata, iar alte peste 4. 000 au fost ranite in urma unei explozii puternice ce a avut loc, ieri, in depozitul portului din Beirut. Totul a pornit de la o incarcatura de nitrat de amoniu, care a sarit in aer. Aceeasi substanta a fost elementul cheie al unei tragedii care .

Cat de grava a fost explozia din Beirut. Imagini dureroase din Liban

Zeci sunt morti si mii de raniti. Cauza nu este clara, insa guvernul a spus ca materiale explozive au fost depozitate intr-un depozit care a explodat in capitala libaneza. Cel putin 78 de persoane au murit si 4. 000 de persoane au suferit rani in exploziile si focul care a zguduit Beirut marti. Mai mult de .

Libanul va plasa oficialii portuari din Beirut sub arest la domiciliu - surse

Guvernul Libanului a fost de acord miercuri sa plaseze toti oficialii portului din Beirut, care au supravegheat depozitarea si securitatea din 2014 incoace, sub arest la domiciliu, au spus surse ministeriale, relateaza Reuters.

GALERIE FOTO Imaginile dezastrului din Beirut, dupa exploziile devastatoare

Cele doua explozii uriase din portul din Beirut care au distrus marti cartiere intregi in capitala Libanului s-au soldat cu cel putin 100 de morti si peste 4. 000 de raniti, a anuntat miercuri Crucea Rosie libaneza. Capitala libaneza este un oras devastat, cu zeci de masini avariate pe soseaua principala si cu cladirile inconjurate de cioburile geamurilor sparte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )