Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

VIDEO Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi. continuă pe Hotnews

Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

Monica Macovei: Astazi votam pentru visul nostru. Votati visul (VIDEO)

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei a votat, duminica, in jurul orei 12, la Scoala Tudor Arghezi din Capitala. De mult timp vrem sa ne fie bine acasa. Astazi votam pentru visul.

Monica Macovei: Astazi votam pentru visul nostru si anume dreptatea

Monica Macovei a votat la scoala Tudor Arghezi, fiind intampinata de sustinatori. Aceasta a declarat ca astazi voteaza pentru visul nostru, al romanilor, si anume dreptatea.

VIDEO. Monica Macovei: incepe revolutia oamenilor cinstiti

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a declarat, duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca incepe revolutia oamenilor obisnuiti.

Badea comenteaza scorul obtinut de Monica Macovei: Pe net, cretinismul este Constitutie

Mircea Badea a comentat scorul Monicai Macovei, care, potrivit primelor rezultate ale exit-poll-ului Sociopol a obtinut 4% din voturi. Era o frenezie adevarata astazi pe net ca doamna Monica Macovei va obtine.

Monica Macovei, dupa exit-polluri: ii invit pe toti intr-o noua constructie care sa ne reprezinte valorile (VIDEO)

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat duminica seara, dupa primele exit-polluri de la alegerile prezidentiale, ca va forma o noua constructie politica, in care ii invita atat pe cei care i-au fost.

Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei a votat, duminica, la Scoala Tudor Arghezi, unde a fost intampinata de mai multi sustinatori. Macovei a venit singura la sectia de vot si a fost.

Cum a intampinat Monica Macovei rezultatul votului: Optimism si proiecte pentru o noua miscare politica

Monica Macovei a facut o scurta declaratie de presa duminica seara dupa anuntarea exit poll-urilor, la micul sau sediu de campanie de pe str. CA Rosetti. Aceasta nu a facut nicio referire la ce procent a obtinut in cursa electorala deoarece nu s-a facut o numaratoare paralela insa a declarat ca rezultatele oficiale vor demonstra ca suntem mult mai multi. Am aratat ca se poate corect, decent si simplu, a declarat Macovei cu zambetul pe buze. Totodata, Macovei i-a chemat pe cei care au votat-o alaturi de ea intr-o noua constructie care le reprezinta valorile.

Monica Macovei a depus contestatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii domiciliati in alte orase sa voteze. Ea cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, a depus la Biroul Electoral Central si Birourile electorale judetene mai multe contestatatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze deoarece nu mai aveau tiparite formulare tipizate pentru declartia pe propria raspundere, documente solicitate inainte de vot. In plus, Macovei a solicitat prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei a semnalat probleme in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare bucurestene

In Bucuresti, in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare sunt studenti carora nu li se mai permite sa voteze pentru ca sectiile nu mai au formulare tipizate pentru declaratii pe propria raspundere necesare votului pe liste suplimentare, atrage atentia candidatul la alegerile prezidentiale Monica Macovei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3283 seconds )