Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Monica Macovei, despre Kovesi: Ce sa mai dovedeasca femeia asta?!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Monica Macovei, despre Kovesi: Ce sa mai dovedeasca femeia asta?!

Europarlamentarul Monica Macovei, care a coordonat in Parlamentul European legislatia pentru infiintarea Parchetului European, considera ca Laura Kovesi ar trebui numita procuror-sef european in urma procesului de codecizie realizat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Monica Macovei, despre Kovesi: Ce sa mai dovedeasca femeia asta?!

Europarlamentarul Monica Macovei, care a coordonat in Parlamentul European legislatia pentru infiintarea Parchetului European, considera ca Laura Kovesi ar trebui numita procuror-sef european in urma procesului de codecizie realizat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene.

Monica Macovei, despre votul din Comisia LIBE: Daca pierde doamna Kovesi de vina este PSD, care face un lobby foarte mare

Europarlamentarul Monica Macovei, membra a comisiilor de Control bugetar CONT) si de Libertati civile LIBE), a criticat intr-un interviu pentru RFI schimbarea modalitatii de vot din Comisia LIBE in ceea ce priveste alegerea procurorului sef european.

VIDEO Ce urmeaza miercuri pentru Kovesi la Bruxelles. Cteva explicatii de la Monica Macovei

Europarlamentarul conservator ECR) Monica Macovei, membra a comisiilor de Control bugetar CONT) si de Libertati civile LIBE), a explicat, la Bruxelles, ce urmeaza sa se mai intample, procedural, miercuri, in Comisia LIBE.

Teorie incendiara despre Kovesi. Cine si-ar fi unit fortele pentru a o pune la sefia Parchetului European

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a obtinut miercuri cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa audierile de marti pentru ocuparea functiei de.

VIDEO Reactia Laurei Codruta Kovesi la aflarea rezultatului votului din LIBE

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, ca se bucura foarte mult de rezultatul votului din Comisia LIBE si le-a multumit tuturor celor care au sustinut-o in cursa pentru ocuparea pozitiei de procuror-sef european.

Presa belgiana, despre Kovesi: Parlamentul European vrea sa o faca doamna de fier a Europei

Cotidianul belgian La Libre Belgique ii dedica miercuri un amplu articol Laurei Codruta Kovesi dupa victoria din Parlamentul European, numind-o doamna de fier a Romaniei si scriind ca Parlamentul European vrea sa o faca doamna de fier a Europei.

Dragnea: M-am ntlnit pe hol cu presedintele comisiei LIBE. Nu am discutat despre Kovesi, nu ma intereseaza foarte mult

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a avut o intalnire stabilita cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, si nu este interesat de audierea Laurei Codruta Kovesi de marti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )