Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a postat un mesaj video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna. continuă pe Adevărul

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul PDL Monica Macovei si-a lansat marti candidatura la alegerile prezidentiale printr-un anunt video postat pe site-ul sau oficial. In mesaj, Monica Macovei precizeaza ca a decis sa candideze pentru ca stiu ca putem mai mult. Trebuie sa dorim mai mult si sa stim ca putem mai mult ca tara, adaugand ca in acest an, Romania este la rascruce. Ca presedinte, voi asigura pentru Romania o economie libera si sanatoasa, care creeaza locuri de munca si oportunitati pentru tineri si o viata decenta pentru pensionari. O Romanie in care educatia si sanatatea sunt prioritati. O Romanie care este respectata de partenerii din Europa si de peste Atlantic, arata europarlamentarul.

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a postat un mesaj video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna.

Monica Macovei isi anunta candidatura la prezidentiale?

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, va posta un mesaj video la ora 20. 00, urmand ca maine sa aiba programata o conferinta de presa. Macovei a cerut, in repetate randuri, sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului aliantei formata din PNL si PDL, dar a fost refuzata.

Monica Macovei s-a lansat in cursa pentru prezidentiale ca independent: Candidez pentru ca stiu ca putem mai mult. Romania e la rascruce

Europarlamentarul PDLMonica Macovei si-a lansat candidatura pentru alegerile prezidentiale din noiembrie ca independent. in urma cu doua luni, nu mi-as fi imaginat ca voi veni in fata voastra cu acest.

Monica Macovei a anuntat ca va candida la Presedintie

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe blogul personal, ca va face, marti seara, un anunt important, pe site-ul nou creat macoveipresedinte. ro.

Monica Macovei va face marti seara un anunt pe site-ul macoveipresedinte.ro

Europarlamentarul PDL Monica Macovei anunta, intr-o postare pe blog, ca marti, la ora 20:00, va lansa un mesaj video pe site-ul www. macoveipresedinte. ro, urmand ca miercuri, incepand cu ora 14:00, sa sustina o conferinta de presa.

Monica Macovei a dat in judecata postul Antena 3 si pe jurnalistii Mihai Gadea si Radu Tudor

Europarlamentarul Monica Macovei a dat Antena 3 in judecata, dar si pe jurnalistii Mihai Gadea si Radu Tudor. Fostul ministru al Justitiei acuza postul de televiziune de dezinformare. Macovei se refera la.

Monica Macovei candideaza la prezidentiale ca independent

Europarlamentarul PDL si-a anuntat, aseara, intentia de a candida la Presedintia Romaniei. Intrarea acesteia in cursa, ca independent, ii incurca, in primul rand, pe deja lansatii candidati ai dreptei, dar nici Victor Ponta nu are motive de bucurie. Presedintele Basescu are o reactie dura fata de candidatura acesteia.

Basescu: in Romania nu poti castiga presedintia ca independent. Nu mi se pare corect ca Monica Macovei sa continue procesul de rupere a voturilor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv ca inRomania nu poate castiga cineva presedintia ca independent, facand referire la Monica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )