Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Mos Craciun, prezent in mijlocul copiilor jandarmilor damboviteni

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mos Craciun, prezent in mijlocul copiilor jandarmilor damboviteni

Copiii jandarmilor damboviteni au primit cadouri din partea lui Mos Craciun, chiar la unitatea situata pe Bulevardul Carol I. Sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mircea cel Batran Dambovita este vizitat in fiecare an de mosul simpatic, iar cei mici nu au scapat ocazia de a spune o poezie. Rasplata, bineinteles, nu a lipsit. continuă pe Adevărul

VIDEO Mos Craciun si-a facut aparitia cu caleasca la Racari

Si in acest an copiii din Racari au fost vizitati de Mos Craciun. Simpaticul batranel si-a facut aparitia cu o caleasca, marti, 18 decembrie. Alaturi i-au stat Craciunitele si spiridusii.

VIDEO Reactia uluitoare a unui copil sarman la vederea lui Mos Craciun

Cadourile stranse de Asociatia Culturala Club 99 in urma unei campanii umanitare au ajuns la peste 120 de copii din mai multe localitati. O mama cu multi copii, din Buzau, se numara pentru al cincilea an consecutiv printre beneficiarii campaniei de sarbatori. Un clip postat de organizatorii actiunii caritabile surprinde, sugestiv, explozia de entuziasm a unuia dintre copii in momentul sosirii lui Mos Craciun.

SANTA OBAMA: Uite ce a facut fostul presedinte al SUA costumat in Mos Craciun! (VIDEO)

Copiii internati intr-un spital american au avut surpriza de a fi vizitati de un altfel de Mos Craciun. insusi fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a venit cu un sac de cadouri pentru pacienti. in.

VIDEO Copiii dintr-un spital american, vizitati de Mos Craciun Obama. Fostul presedinte a mpartit cadouri micilor pacienti

Copiii internati intr-un spital american au avut surpriza de a fi vizitati de un altfel de Mos Craciun. Fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a venit cu un sac de cadouri pentru pacienti.

S-a deschis casusa lui mos Craciun. Ce program de vizitare are batranelul darnic

Casuta lui Mos Craciun din centrul orasului si-a deschis usa pentru copiii care vor sa-l viziteze pe Mos Craciun.

Mos Craciun paradoxal: e pe placul tuturor, dar supara toata lumea

Un magazin dintr-un oras dintr-o tara aflata la capatul lumii l-a travestit pe Mos Craciun intr-un personaj dubios care a starnit indignare. Sa vezi inainte de sarbatori un mos in chiloti si ciorapi care-ti amintesc de prostitutie nu vezi in fiecare zi. Se intampla in Auckland, in Noua Zeelanda, o tara care, prin traditie, pretuia [] .

Macar o emotie, Mos Craciun!

Saptamana trecuta, i-am scris lui Mos Craciun. L-am rugat sa-mi aduca niste amintiri. I-am explicat ca incerc de ceva timp sa-mi amintesc, dar nu sunt in stare sa-mi amintesc.

Cum evitam sa-i dezamagim pe copii cand cer cadouri scumpe de la Mos Craciun: Sunt si copii care nu cunosc, efectiv, valoarea banului

Copiii au asteptari din ce in ce mai mari de la Mos Craciun, iar adesea pretentiile lor destabilizeaza bugetul familiei. Cum facem sa nu-i dezamagim ne sfatuieste un psiholog.

Google iti arata unde e Mos Craciun. Cum il gasesti in Google Maps

Google iti pune la dispozitie, inca o data, instrumente ca sa-l urmaresti pe Mos Craciun. Sigur, o sa intretii un mit, dar nu te forteaza nimeni s-o faci daca nu vrei. Google stie.

O sa fii Mos Craciun anul acesta si vrei o idee de cadou inedit? Afla cat de simpla este utilizarea unui bancomat Bitcoin!

Daca bugetul lui Mos Craciun pentru tine ar fi de 1000 euro ce ti-ai dori? Ai profita de sansa de a investi in cryptomonede achizitionand 1/3 Bitcoin sau poate 12 ETH Ethereum)? Daca anul trecut ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )