Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Moscova: Momentul in care un individ trage sapte focuri de arma asupra unui om de afaceri din R. Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Moscova: Momentul in care un individ trage sapte focuri de arma asupra unui om de afaceri din R. Moldova

Dmitrii Sarov, un tanar om de afaceri din Republica Moldova, stabilit cu traiul in Federatia Rusa, a ajuns in stare grava la spital in dimineata zilei de marti, 7 mai, dupa ce un individ a tras in acesta sapte focuri de arma, intr-o curte in apropiere de Moscova. continuă pe Adevărul

Un om de afaceri moldovean a fost impuscat in plina stradain Rusia (VIDEO)

Un om de afaceri din Republica Moldova a ajuns, marti, in stare grava la spital, dupa ce un individ a tras spre el sapte focuri de arma, relateaza Adevarul. ro, are citeaza publicatia Gagauzinfo. md. Omul de.

VIDEO Moscova: Imagini din interiorul avionului mortii in momentul aterizarii

Pe retelele de socializare au aparut imagini video din interiorul avionului Suhoi Superjet 100, filmate de un pasager, cu momentul in care aripa dreapta a aeronavei era cuprinsa de flacari, in timp ce avionul aterizase de urgenta pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova.

VIDEO UPDATE Momentul in care multimea adunata in Piata Mare din Sibiu i-a aplaudat pe liderii europeni si a scandat Europa

Liderii Uniunii Europene reuniti la summitul de la Sibiu au iesit joi dupa-amiaza, la finalul primei parti a dezbaterilor, in Piata Mare, unde sunt adunati mii de oameni si unde au facut o baie de multime. Pentru presedintele Klaus Iohannis, acesta a fost cel mai emotionant moment al summit-ului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )