Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Motivul pentru care accidentul in care a murit fetita de doi ani din Spataru a starnit furia vecinilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Motivul pentru care accidentul in care a murit fetita de doi ani din Spataru a starnit furia vecinilor

Accidentul in care si-a pierdut viata o fetita de doi ani iar parintii ei au fost raniti a starnit furia localnicilor din noul cartier al satului Spataru, comuna Costesti. Aici s-au stabilit peste o suta de familii, in ultimii 20 de ani, insa nici pana acum nu le-au fost rezolvate cererile privind siguranta rutiera in zona. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Mirabela Dauer si-a pierdut copilul, dupa divort. De ce a acuzat-o sotul ei la proces

Mirabela Dauer este o artista care surprinde mereu cu veselia sa. Cu toate astea, cantareata ascunde o drama imensa. Cum a aratat fosta casnicie a iubitei artiste si care este motivul pentru care si-a pierdut copilul, dupa divort? Casnicie Mirabela Dauer: motivul pentru care si-a pierdut copilul, dupa divort Mirabela Dauer a preferat mereu sa .

Motivul pentru care o bufnita nu mai putea sa zboare. Ce au descoperit veterinarii in corpul ei i-a uimit pe toti

Sarbatorile de iarna pare ca si-au pus amprenta si asupra unei pasari. Reprezentantii Sanctuarului de Bufnite din Suffolk, Marea Britanie, au fost chemati sa salveze o bufnita prea dolofana dintr-un sant.

Un baiat de noua ani e acuzat de tentativa de omor. Motivul pentru care si-a injunghiat sora de numai cinci ani

Un baiat de noua ani din Florida si-a injunghiat sora de cinci ani.

Motivul pentru care toti medicii de la UPU Bacau au demisionat in bloc

Toti medicii de la urgenta din Spitalul judetean Bacau au demisionat in bloc miercuri dimineata.

EXCLUSIV Transsexualul nu este motivul real pentru care Oana Roman vrea sa divorteze. Ce se intampla cu Marius Elisei, de fapt

Oana Roman a recunoscut adevaratul motiv pentru care a decis separarea definitiva de sotul ei. Desi fanii au crezut ca este vorba despre ultimul scandal in care este implicat Marius Elisei, nu este adevarat. Cum a ajuns, de fapt, la decizia aceasta? Motivul real al divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei Din pacate, decizia .

Oficial: Ministrul Ion Stefan explica motivul pentru care s-a dus la DNA

Ministerul Dezvoltarii a explicat vineri, prin intermediul unui comunicat, care a fost motivul pentru ministrul de resort, Ion Stefan, a ales sa mearga singur la Directia Nationala Anticoruptie.

Localnicii unui sat din Harghita s-au revoltat dupa ce o brutarie a angajat doi muncitori din Sri Lanka. Motivul pentru care satenii au iesit in strada

Sosirea a doi muncitori din Sri Lanka, angajati recent la o brutarie din localitatea harghiteana Ditrau, i-a scos pe oameni in strada.

Drogul Zombie face inca o victima. Cine este tanarul din Arad care a murit acum din cauza stupefiantelor

Doctorul Anthony Scalzo este cercetatorul care a descoperit efectele drogului K2 in anul 2010, dupa ce multa lume a sunat la Centrul de Dezintoxicare din Missouri pentru a raporta oameni care au consumat K2. Profesorul a afirmat ca persoanele credeau ca drogul va avea aceleasi efecte ca cele ale marijuanei, insa cei afectati experimentasera simptome .

VIDEO Strategie pentru siguranta circulatiei, lansata de CNAIR: Parapete elastice cu cabluri si proiecte pilot cu drumuri muzicale si robotei de ghidare pe sectoare periculoase

Montarea de noi parapete metalice si din beton, precum si continuarea instalarii de atenuatori metalici de impact pe sosele sunt cateva dintre obiectivele Companiei de Drumuri parte din Strategia Sigurantei Rutiere pe 2020. Printre alte masuri, CNAIR doreste sa extinda folosirea parapetelor cu role, dar si achizitionarea de separatoare elastice cu cabluri pentru drumuri nationale. Ca proiect pilot, CNAIR vrea sa realizeze un drum partitura drum muzical) cu benzi rezonatoare care sa transforme marcajul rutier in melodii celebre precum Ciocarlia sau Drumurile noastre atunci cand masinile circula pe ele.

Comisia de la Venetia, solicitata sa emita o opinie pe modificarile privind legislatia electorala pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea

Comisia de la Venetia a fost solicitata sa emita un punct de vedere pe modificarile legislative pe legea electorala pe care Guvernul Orban si-a asumat miercuri raspunderea in Parlament, a anuntat deputatul USR Iulian Bulai, membru al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )