Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO A murit actrita Tamara Buciuceanu, in varsta de 90 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A murit actrita Tamara Buciuceanu, in varsta de 90 de ani

Actrita Tamara Buciuceanu Botez, in varsta de 90 de ani, a murit, marti, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internata de la inceputul acestei luni, a anuntat unitatea medicala. Tamara Buciuceanu a fost un simbol al generatiei de aur a scenei si cinematografiei romanesti si a ramas in memoria cinefililor pentru roluri precum cel al profesoarei Isoscel din seria Liceenii, dar si pentru interpretarea personajului Coana Chirita. continuă pe Hotnews

Medici: Actrita Tamara Buciuceanu este in stare critica

Actrita Tamara Buciuceanu Botez este in continuare internata in Spitalul Elias din Capitala, iar medicii spun ca starea ei s-a agravat.

Tamara Buciuceanu a murit. De ce nu a renuntat actrita la numele Botez dupa moartea sotului ei

Tamara Buciuceanu a murit marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Actrita Tamara Buciuceanu a fost casatorita timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez pe care l-a iubit foarte mult si care a de.

A murit Tamara Buciuceanu Botez. Ce s-a intamplat in ultimele ore din viata ei

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marti, la varsta de 90 de ani. Actrita a incetat din viata la spitalul Elias din Capitala, unde a fost internata la inceputul lunii octombrie, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit Tamara Buciuceanu Botez a fost una dintre cele mai apreciate actrite romane .

Tamara Buciuceanu a murit. Val de reactii in lumea teatrului romanesc, dupa ce actrita a trecut in nefiinta

Tamara Buciuceanu a murit. indragita actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit la varsta de 90 de ani. De ceva timp era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Reprezentantii Spitalului Elias au.

Tamara Buciuceanu a murit. Totul despre Doamna comediei romanesti

Tamara Buciuceanu a murit. indragita actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit la varsta de 90 de ani. De ceva timp era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Reprezentantii Spitalului Elias din.

Tamara Buciuceanu a murit. Cui ar putea sa-i ramana averea sa

Actrita Tamara Buciuceanu a murit, marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme de sanatate care se agravasera mult in ultimele zile. Dupa moartea ei,.

A murit Tamara Buciuceanu. Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste

Actrita Tamara Buciuceanu a murit,marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme grave de sanatate.

Tamara Buciuceanu a murit. Mesajul postat de Radu Tudor dupa moartea marei artiste

Actrita Tamara Buciuceanu a murit,marti dupa-amiaza, la varsta de 90 de ani. Artista era internata in Spitalul Elias cu probleme grave de sanatate.

De ce a fost atat de iubita Tamara Buciuceanu Botez

Actrita Tamara Buciuceanu a murit, marti, la varsta de 90 de ani. in urma marii actrite, un val urias de regrete se asterne. Actori, critici, personalitati vorbesc despre omul si artistul urias care a fost.

Tamara Buciuceanu, in stare grava la Spital. Ce se intampla in aceste momente la Spitalul Elias

Actrita Tamara Buciuceanu, celebra pentru rolul emblematic din seria Liceenii, Isoscel, este in stare grava la Spitalul Elias din Bucuresti. Ce se intampla in aceste momente? Tamara Buciuceanu, in stare grava la Spital Tamara Buciuceanu, in varsta de 90 de ani, este in continuare internata in Spitalul Elias din Capitala, iar medicii anunta ca starea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )