Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO. Nationalistii albi il onoreaza pe Donald Trump cu salutul folosit de nazisti: Hail Trump! Hail our people! Hail victory!

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Nationalistii albi il onoreaza pe Donald Trump cu salutul folosit de nazisti: Hail Trump! Hail our people! Hail victory!

Traiasca Trump, traiasca poporul nostru, traiasca victoria! - este salutul cu care liderul unei organizatii care promoveaza purificarea etnica pasnica, Richard B. Spencer, l-a onorat pe presedintele-ales, Donald Trump . continuă pe România Liberă

Salutul NAZIST pentru Donald TRUMP: Presedintele ales al SUA, ovationat de extremistii americani (VIDEO)

Donald Trump este vazut precum noul Hitler de catre nationalistii si extremistii din Statele Unite. Politicile anuntate de presedintele ales au renascut speranta miscarii de extrema dreapta ca Statele.

Donald Trump, parodiat intr-o emisiune americana de un celebru actor (VIDEO)

Actorul american Alex Baldwin l-a parodiat din nou pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, in emisiunea Saturday Night Live din aceasta sambata. in cadrul editiei, Alec Baldwin l-a ir.

Alec Baldwin l-a interpretat pe Donald Trump in emisiunea de satira Saturday Night Live VIDEO

Actorul american Alec Baldwin l-a interpretat inca o data pe Donald Trump in emisiunea de satira si umor Saturday Night Live, pentru prima data dupa ce politicianul republican a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Alba, fara sotia si fiul sau

Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron, scrie Agerpres, citand AFP. Declaratia pare sa confirme speculatia New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu fiul cuplului, in timp ce Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie.

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Alba, pentru ca fiul sau sa nu schimbe scoala in mijlocul anului scolar

Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron. Declaratia pare sa confirme speculatia tabloidului New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu copilul, cand Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Donald Trump a fost de acord sa plateasca 25 de milioane de dolari

Presedintele american ales Donald Trump a fost de acord vineri sa plateasca 25 de milioane de dolari pentru a pune capat proceselor de frauda privind Trump University, o decizie care, potrivit Procurorului General din New York, este neasteptata, informeaza Reuters.

Donald Trump va plati 25 de milioane de dolari pentru solutionarea litigiilor impotriva Universitatii Trump, acuzata de frauda

Noul presedinte-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ales sa solutioneze fara recunoasterea vinovatiei procesul intentat de mai multi fosti clienti ai defunctei scoli de afaceri Universitatea Trump in schimbul a 25 de milioane de dolari, informeaza CNN si The New York Times .

Sase americani din zece sunt optimisti in ceea ce priveste presedintia lui Donald Trump

Sase alegatori americani din zece se declara optimisti in ceea ce priveste urmatorii patru ani pe care ii vor petrece cu Donald Trump presedinte, potrivit unui sondaj al universitatii Quinnipiac publicat marti, la doua saptamani dupa alegerea republicanului populist, scrie AFP.

Donald Trump da inapoi si acorda un interviu pentru New York Times, dupa ce initial il anulase

Presedintele ales al Americii, Donald Trump, a anuntat marti pe Twitter anularea unui interviu cu New York Times, pe care il acuza in mod regulat de lipsa de impartialitate, pentru ca, in cele din urma sa revina asupra deciziei si sa acorde acest interviu, scrie AFP.

Povestea incredibila a bunicului presedintelui ales Donald Trump: A fost expulzat din Germania pentru ca a refuzat serviciul militar obligatoriu

Bunicul presedintelui ales al SUA, Donald Trump, a fost expulzat din Germania printr-un decret regal prin care i se cerea sa paraseasca statul german si sa nu mai revina niciodata in tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )