Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO NBA: infrangeri pentru Los Angeles Clippers, Chicago Bulls si Boston Celtics

Hotnews Hotnews,
 VIDEO NBA: infrangeri pentru Los Angeles Clippers, Chicago Bulls si Boston Celtics

Philadelphia 76ers a oferit una dintre surprizele zilei, dupa ce a trecut, scor 110-103, de Los Angeles Clippers, una dintre echipele aflate intr-o forma buna. San Antonio Spurs s-a impus pe terenul lui Oklahoma City Thunder, iar Boston Celtics a plecat invinsa de la Houston 116-105 cu Rockets). continuă pe Hotnews

VIDEO NBA: Clippers, show pe terenul lui Cleveland; Victorie in ultima secunda pentru Utah Jazz cu Houston Rockets

Los Angeles Clippers si-a trecut in linia de clasament a 37-a victorie din sezonul regulat, californienii trecand lejer, scor 133-92, de Cleveland Cavaliers. Atlanta Hawks a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de New York Knicks 140-135), iar Philadelphia 76ers a castigat cu Chicago Bulls 118-111).

VIDEO NBA: Toronto Raptors, a 14-a victorie consecutiva Minnesota Timberwolvles, surpriza zilei (Rezultate)

Toronto Raptors continua cursa de urmarire a liderului Conferintei de Est din NBA, Milwaukee Bucks. in Scotiabank Arena, Raptors s-au impus cu 119-118 in fata celor de la Brooklyn Nets a 14-a victorie consecutiva si a 39-a din sezonul regulat). Au mai castigat Milwaukee Bucks si Los Angeles Lakers, in timp ce Minnesota Timberwolves a reusit surpriza zilei 142-115 vs Los Angeles Clippers).

Cum arata vila minimalista din Los Angeles a cuplului Kim si Kanye West

Kim Kardashian West si sotul ei, cantaretul Kanye West, si-au deschis, in premiera, portile vilei din California, pentru revista Architectural Digest. Cei doi si-au definit locuinta drept un refugiu familial salbatic, idiosincratic in Los Angeles-ul suburban.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )