Libnet.ro
UNICEF

09:47

VIDEO Negociatorul-sef al UE: Un Brexit fara acord este cel mai probabil

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Negociatorul-sef al UE: Un Brexit fara acord este cel mai probabil

O iesire a Marii Britanii fara acord este cea mai probabila varianta in acest moment, desi inca poate fi evitata, a declarat marti negociatorul -sef UE, Michel Barnier. continuă pe Hotnews

Planul DISPERAT al unor parlamentari britanici de a-i FORTA mana premierului Theresa May pentru a se EVITA un Brexit fara acord

Miercuri, Parlamentul britanic va vota o noua initiativalegislativa prin care se doreste fortarea premierului Theresa May sa evite un Brexit fara acord, relateaza CNN. Asta desi tot Parlamentul.

MICHEL BARNIER: Un Brexit fara acord devine mai probabil pe zi ce trece

O iesire fara acord a Regatului Unit din Uniunea Europeana no deal) devine mai probabila pe zi ce trece, a avertizat astazi, negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier, la o zi dupa o noua serie de voturi indicative in Parlamentul britanic.

Marea Britanie s-a inscris pe drumul unui Brexit FARA acord. Deciziile parlamentarilor britanici care au facut acest lucru

Cu doar 11 zile inainte de producerea Brexitului, parlamentul britanic a respins, luni seara, o noua serie de propuneri venite din partea premierului Theresa May si care eraumenite sa deblocheze situatia in.

DIN CAUZA INGRIJORARILOR LEGATE DE BREXIT Fuziunile si achizitiile mondiale au incetinit in primul trimestru

Fuziunile si achizitiile M and A) incheiate la nivel mondial au scazut cu 17% in primul trimestru al acestui an, in conditiile in care ingrijorarile cu privire la incetinirea economica si efectele unui Brexit fara acord in Europa au descurajat directorii si consiliile de administratie ale companiilor sa demareze mari fuziuni, transmite Reuters.

BREXIT: Informarea corecta a operatorilor de transport ramane o provocare

Informarea corecta a operatorilor de transport rutier ramane o provocarea in cazul unui Brexit fara acord, avand in vedere incertitudinea persistenta in ceea ce priveste natura iesirii Marii Britanii din Uniunii Europene.

Ministrul Culturii: Vom da lege sa se poata interveni asupra cladirilor istorice, fara acord

Ministerul Culturii lucreaza la un act normativ prin care sa se poata interveni asupra cladirilor istorice, fara acordul proprietarului, pentru a impiedica degradarea lor, a declarat sambata, la Alba Iulia, ministrul Culturii, Daniel Breaz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )