Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Nicusor Constantinescu, adus cu duba la DNA Constanta. Este citat in doua dosare penale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nicusor Constantinescu, adus cu duba la DNA Constanta. Este citat in doua dosare penale

Nicusor Constantinescu a fost citat sa se prezinte luni, 15 aprilie, in fata procurorilor DNA-Serviciul Teritorial Constanta. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Nicusor Constantinescu, adus cu duba la DNA Constanta. Este citat in doua dosare penale

Nicusor Constantinescu a fost citat sa se prezinte luni, 15 aprilie, in fata procurorilor DNA-Serviciul Teritorial Constanta.

Fostul baron Nicusor Constantinescu, audiat la DNA in dosarul Tel Drum: Vor sa fac denunt impotriva lui Dragnea

Fostul presedinte al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos din Penitenciarul Poarta Alba, luni, pentru a fi audiat audiat la sediul DNA, in dosarul Tel Drum. Baronul de Constantasustine ca a fost.

Nicusor Constantinescu, la DNA: Este dosarul Tel Drum, santaj pentru a face denunt impotriva lui Dragnea

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in prezent incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, a fost adus cu duba, luni dimineata, la sediul DNA Constanta. Este santaj pentru a face denunt impotriva domnului Dragnea, a spus acesta, afirmand ca a fost chemat in dosarul Tel Drum, scrie Mediafax.

Nicusor Constantinescu, chemat din nou la DNA. Avocat: Refuza sa dea declaratii. Vom formula cereri privind declaratiile si administrarea probelor

Update:Nicusor Constantinescu a fost adus cu duba, luni dimineata, la sediul DNA Constanta. Avocatul acestuia a facut declaratii cu privire la dosarele in care este implicat fostul presedinte al.

Nicusor Constantinescu, chemat din nou la DNA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu este vizat in doua noi dosare penale in calitate de inculpat si suspect. El este asteptat luni la DNA. Constantinescu il acuz?.

Nicusor Constantinescu, urmarit penal intr-un nou dosar de coruptie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu este urmarit penal intr-un nou dosar de coruptie, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, a confirmat luni Directia Anticoruptie. Potrivit fostului baron PSD, ar fi vorba despre un dosar in care este implicata firma Tel Drum.

Ce noi dosare penale are baronul de Constanta Nicusor Constantinescu

Nicusor Constantinescu este cercetat de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea a doua infractiuni de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )