Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Noul BMW X5 in actiune

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noul BMW X5 in actiune

Noul BMW X5, care ca fi lansat si in Romania in noiembrie, se prezinta in detaliu, intr-un clip filmat pe drumuri de munte si in care oficialii companiei germane prezinta atuurile noului model. Noul X5 poate avea acum sapte locuri, este putin mai mare si materialele din interior au fost revizuite pentru a duce senzatiile premium din masina la un nou nivel, potrivit BMW. continuă pe Hotnews

Noul BMW X5, imagini si informatii oficiale

BMW a publicat primele informatii oficiale despre a treia generatia X5. Fondator al segmentului Sports Activity Vehicle si lider global in segment, noul BMW x5 va fi disponibil la lansare in compania a trei propulsoare.

FOTOGALERIE Asa arata noul BMW X5. Masina va fi lansata in Romania in noiembrie

BMW a publicat primele fotografii cu a treia generatie a SUV-ului X5, model ce va fi lansat si in Romania in luna noiembrie din acest an, potrivit importatorului local, BMW Group Romania. Noul BMW X5 este mai mare decat modelul care va iesi din productie si vine inclusiv cu optiune pentru un al treilea rand de scaune.

FOTO Noul BMW X5: SUV-ul german ajunge la a treia generatie. Vezi cum arata!.

BMW X5 a ajuns la cea de-a treia generatie, urmand sa fie lansat pe piata in toamna acestui an. BMW ne dezvaluie primele imagini oficiale cu SUV-ul care urmeaza sa fie produs in SUA. Modelul a primit o serie de modificari, insa aspectul ramane destul de fidel generatiei precedente. Noul X5 vine sa contracareze succesul lui Audi Q3, unul dintre principalii sai rivali, insa daca va reusi acest lucru depinde foarte mult si de gusturile clientilor, deoarece nemultumitii ar putea spune ca noua .

Noi imagini cu noul BMW X5, asteptat pe piata in luna noiembrie (FOTO)

Un nou set de imagini cu urmatoarea generatia BMW X5 a fost facut public, reconfirmand evolutia stilistica discreta si echiparea masinii cu cele mai noi gadgeturi. Imaginile confirma faptul ca layout-ul g.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )