Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Nunta mare in WTA. Una dintre cele mai bune jucatoare din circuit s-a casatorit cu partenerul ei de antrenament

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nunta mare in WTA. Una dintre cele mai bune jucatoare din circuit s-a casatorit cu partenerul ei de antrenament

Poloneza Agnieska Radwanska s-a casatorit sambata cu partenerul ei de antrenament, alaturi de care forma un cuplu de mai multi ani. continuă pe Adevărul

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

Surprize in preliminariile Ligii Europa. Una dintre cele mai galonate echipe din Est a fost eliminata din competitie

Meciurile retur din turul al doilea preliminar al Ligii Europa au adus si o surpriza mare, una dintre favorite fiind eliminata.

Doua dintre cele mai mari site-uri de comert ilegal de pe DarkWeb au fost anihilate dupa o operatiune de proportii la care a contribuit si Bitdefender

O investigatie globala la care au participat autoritati din SUA, Europa, dar si companii de securitate informatica a dus la inchiderea a doua mari platforme de pe DarWeb, locuri unde se vindeau droguri, arme si acte false. Cele doua platforme - AlphaBay si Hansa - au vandut de peste un miliard de dolari. La investigatie a participat si Bitdefender, lucru mentionat si in comunicatul Europol. Dark Web-ul internetul intunecat) contine pagini ascunse motoarelor de cautare traditionale unde sunt comercializate diverse produce ilegale.

Cele mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos. De ce a mancat jaratec calul celebrului personaj de basm

Adevarul va prezinta o selectie a celor mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos, unul dintre cele mai indragite personaje de basm. L sectiuneaa comentarii ne puteti impartasi bancurile pe care le cunoasteti despre acelasi personaj.

Cele mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos. De ce a mancat jaratic calul celebrului personaj de basm

Adevarul va prezinta o selectie a celor mai amuzante bancuri despre Fat-Frumos, unul dintre cele mai indragite personaje de basm. La sectiunea comentarii ne puteti impartasi bancurile pe care le cunoasteti despre acelasi personaj.

Cele mai bune bancuri din Armata. Ce-i raspunde soldatul Bula generalului la apel

Viata soldatilor i-a inspirat chiar si pe realizatorii de bancuri. in mediul virtual exista numeroase glume amuzante despre cei care imbraca hainele de camuflaj. Cateva dintre cele mai bune le puteti citi in randurile de mai jos.

Romania, printre cele mai slabe pozitii din UE la calitatea infrastructurii. 615 miliarde de euro, necesarul de finantare al statelor din Europa Centrala si de Est

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4,02, arata Indexul Competitivitatii Globale publicat de Forumul Economic Mondial, care precizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 miliarde euro pana in 2025 pentru finantarea acestor investitii.

Cea mai importanta PREVIZIUNE pentru tara noastra: Romania va deveni...

Marian Popa, seful centrului de IT de la Bucuresti al DB Global Tehnology, divizia software a celei mai importante banci germane Deutsche Bank, a facut una dintre cele mai importante previziuni pentru Romania.

Nu ne-a spus nimeni ca vor fi pesti in apa! Cele mai amuzante plangeri ale turistilor: Era prea mult nisip pe plaja

Este cunoscut faptul ca turistii nu se multumesc cu putin, iar unii turisti nu se multumesc cu absolut nimic. Cele mai stupide plangeri au fost adunate de jurnalistii de la newsroom24, iar lista este una pe.

PERLE ESTIVALE! Cele mai amuzante plangeri ale turistilor: Era prea mult nisip pe plaja

Este cunoscut faptul ca turistii nu se multumesc cu putin, iar unii turisti nu se multumesc cu absolut nimic. Cele mai stupide plangeri au fost adunate de jurnalistii de la newsroom24, iar lista este una pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )