Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Oktoberfest 2019: Zeci de mii de oameni au luat cu asalt portile festivalului berii de la Munchen

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Oktoberfest 2019: Zeci de mii de oameni au luat cu asalt portile festivalului berii de la Munchen

Primarul din Munchen, Dieter Reiter, a marcat deschiderea festivalului berii Oktoberfest dand cep primului butoi de bere, cu doua lovituri aplicate cu un ciocan mare, sambata la pranz, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres. Milioane de vizitatori sunt asteptati sa se alature festivitatilor in urmatoarele doua saptamani. continuă pe Hotnews

Zeci de mii de oameni au participat la manifestatii in Australia cu ocazia grevei climatice globale

Zeci de mii de australieni au luat parte la demonstratii cu ocazia grevei climatice globale, eveniment ce are loc pe data de 20 septembrie, inaintea summitului ONU privind actiunile in domeniul climei, urmand ca actiuni similare de protest sa fie organizate in majoritatea tarilor de pe Glob, scrie Mediafax.

Facebook a suspendat zeci de mii de aplicatii, dupa o ancheta interna uriasa

Facebook a anuntat, vineri, ca a suspendat zeci de mii de aplicati, in conditiile in care o ancheta interna a aratat ca acestea reprezentau un potential risc din punct de vedere al respectarii vietii.

Sute de mii de oameni, salvati de fotbal. Gestul unui jucator de la Manchester United pentru spaniolii afectati de furtuni

Sute de mii de persoane au fost afectate de furtunile din Spania, care au avariat mai multe regiuni din Spania. in acest context, goalkeeper-ul lui Manchester United, David de Gea, a donat 200. 000 de euro, pentru a sprijini victimele din Peninsula Iberica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )