Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Olanda castiga Eurovison 2019. Dupa 44 de ani, Duncan Laurence duce trofeul inapoi la Amsterdam

Playtech Playtech,
VIDEO Olanda castiga Eurovison 2019. Dupa 44 de ani, Duncan Laurence duce trofeul inapoi la Amsterdam

Duncan Laurence, reprezentantul din Olanda, a castigat Eurovision 2019, cu piesa Arcade. Pronosticurile de la casele de pariuri, unde era favorit, au fost confirmate la anuntarea rezultatului voturilor in marea finala Eurovison. O piesa emotionanta, interpretata de artistul olandez in varsta de 25 de ani, a convins publicul. Cumulate, voturile publicului, majoritare in favoarea lui [] . continuă pe Playtech

VIDEO Cu ce cantec a castigat Olanda finala Eurovision 2019. Momentul de glorie al concurentului Duncan Laurence

Piesa Arcade, castigatoarea Eurovision 2019, i-a adus gloria tanarului de 25 de ani Duncan Laurence din Olanda. Cu o scenografie simpla si o interpretare reusita, reprezentantul batavilor a obtinut trofeul Eurovision ravnit de alte 25 de tari aflate in marea finala. Piesa a fost considerata favorita inca dinainte de inceperea semifinalelor. Mai multe bloguri dedicate [] .

Vincent Kompany se desparte de Manchester City dupa 11 ani / Belgianul, antrenor-jucator la Anderlecht

Fundasul belgian Vincent Kompany a jucat, sambata, ultimul sau meci pentru Manchester City, in finala Cupei Angliei cu Watford, scor 6-0, a anuntat clubul englez. Duminica, Anderlecht a anuntat pe Twitter ca belgianul se intoarce la echipa sa de suflet dupa 13 ani si ca va fi antrenor-jucator.

Liderul organizatiei separatiste ETA a fost arestat in Franta, dupa 17 ani de cautari

Liderul politic al gruparii separatiste basce ETA a fost arestat in Alpii francezi dupa 17 ani de cautari, a precizat un oficial citat de BBC News.

VIDEO Olanda a castigat Eurovision 2019 cu o piesa de dragoste si cel mai simplu show

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, este castigatorul Eurovision 2019. Artistul, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Arcade si marcheaza astfel prima victorie a tarii sale dupa 44 de ani.

VIDEO Olanda a castigat concursul Eurovision 2019

Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa Arcade, a castigat finala concursului Eurovision 2019, care a avut loc sambata seara, la Expo Tel Aviv International Convention Center), din Israel, informeaza Mediafax. De altfel, reprezentantul Olandei a fost, potrivit caselor de pariuri, marele favorit al concursului.

Dupa 25 de ani, Keanu Reeves a dezvaluit ca a fost indragostit de Sandra Bullock VIDEO

Keanu Reeves 54 de ani) a dezvaluit, dupa 25 de ani, ca a fost indragostit de Sandra Bullock 54 de ani) pe vremea cand au jcuat impreuna in filmul Speed. Confesiunea vine la doar cateva luni dupa ce si actrita a recunoscut ca a avut pe atunci sentimente pentru el.

VIDEO Curtea de Arges: Ancheta a politiei dupa ce patru masini au fost incendiate. Trei dintre autoturisme au ars in totalitate

Politistii din Arges au deschis o ancheta dupa ce trei masini din Curtea de Arges au ars ca o torta, in timpul noptii de vineri spre sambata, pompierii stabilind ca focul a fost pus intentionat. Doua dintre autoturismele distruse apartin aceluiasi proprietar, transmite Mediafax.

VIDEO China: Cinci persoane au murit dupa prabusirea unei cladiri in Shanghai

Cel putin cinci persoane au murit dupa ce o cladire aflata in renovare s-a prabusit joi in orasul chinez Shanghai, au anuntat autoritatile locale, mentionand ca 14 persoane au fost scoase in viata de sub daramaturi, relateaza Reuters.

Vincent Kompany se desparte de Manchester City dupa 11 ani

Fundasul belgian Vincent Kompany a jucat, sambata, ultimul sau meci pentru Manchester City, in finala Cupei Angliei cu Watford, scor 6-0, a anuntat clubul englez.

Vincent Kompany se desparte de Manchester City dupa 11 ani / Belgianul a semnat cu Anderlecht

Fundasul belgian Vincent Kompany a jucat, sambata, ultimul sau meci pentru Manchester City, in finala Cupei Angliei cu Watford, scor 6-0, a anuntat clubul englez.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )