Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO US Open: Alexander Zverev vs Pablo Carreno Busta, in semifinalele de la New York

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Alexander Zverev vs Pablo Carreno Busta, in semifinalele de la New York

Alexander Zverev favorit 5) a trecut dupa un meci maraton de trei ore si 25 de minute Borna Coric, germanul obtinand astfel calificarea in semifinalele de la US Open. in penultimul act, Zverev va da peste Pablo Carreno Busta. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic, descalificat. Pe cine a lovit cu mingea in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta

In aceste zile are loc Turneul de Grand Slam, US Open, in Statele Unite ale Americii. Cap de lista la baieti se afla, pana ieri, Novak Djokovic. Dupa ultimul meci, din pacate, Djokovic se intoarce acasa fara trofeu. Novak Djokovic, descalificat de la US Open Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open dupa .

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open dupa un gest necugetat. Sportivul a pierdut toate punctele acumulate in turneu si trebuie sa plateasca o amenda de 20.000 de dolari (VIDEO)

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open din cauza unui gest nesportiv, pe care l-a comis in timpul duelului din optimi impotriva lui Pablo Carreno Busta. Jucatorul de tenis a lovit un arbitru cu mingea in g.

VIDEO Soc la US Open: Novak Djokovic, descalificat dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie

Momente incredibile la US Open: Novak Djokovic a fost descalificat de la Grand Slam-ul american in optimi dupa ce a lovit cu mingea o arbitra de linie. Gestul a venit imediat dupa ce sarbul si-a cedat serviciul, iar Pablo Carreno Busta trecuse in avantaj in primul set, scor 6-5.

Cat a fost de fapt amenda pe care a primit-o Novak Djokovic dupa descalificarea de la US Open 2020. Americanii au bagat si sporuri si s-a ajuns la o suma colosala!

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020 dupa ce a lovit o arbitra de linie in primul set al partidei cu Pablo Carreno Busta. Gestul nesportiv al sarbului a fost taxat fara mila de oficialii USTA, care au aplicat cu strictete regulamentul. Djokovic a fost trimis acasa dupa incidentul de duminica seara .

Cristian Tudor Popescu, reactie grosolana dupa descalificarea lui Djokovic de la US Open! Cum i-a atacat pe fanii sarbului

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020, dupa ce a lovit o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta, din optimi. Gestul nesportiv comis de Nole a impartit lumea tenisului. Fanii sarbului insista ca decizia a fost prea drastica, mai ales ca nu a existat nicio intentie din partea .

Novak Djokovic si-a cerut iertare pentru incidentul provocat la US Open

Liderul mondial Novak Djokovic a reactionat dupa ce a lovit involuntar cu mingea in gat o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta.

Djokovici, gest sfidator: Ce a facut dupa ce americanii l-au descalificat de la US Open

Sarbul de 33 de ani nici n-a apucat sa incheie primul set al duelului cu Pablo-Carreno Busta 27 ATP) din optimi. Si, pana sa fie descalificat, totul incepuse sa mearga prost pentru liderul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )