Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO US Open: Caroline Wozniacki, eliminata in turul doi - Muguruza, Kvitova si Sharapova continua competitia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Caroline Wozniacki, eliminata in turul doi - Muguruza, Kvitova si Sharapova continua competitia

Daneza Caroline Wozniacki, favorita numarul 5, a parasit competitia de la US Open inca din turul al doilea, fiind invinsa de Ekaterina Makarova Rusia), locul 40 WTA. In runda a treia s-au calificat, printre altele, Garbine Muguruza 3), Venus Williams 9), Petra Kvitova 13) si Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe taboul feminin de simplu. continuă pe Hotnews

US Open: Ana Bogdan s-a calificat in turul doi, unde va evolua cu Monica Niculescu

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan locul 108 WTA) s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. In turul doi, Ana Bogdan va evolua cu Monica Niculescu, locul 57 WTA.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic

Monica Niculescu locul 57 WTA) a invins-o miercuri pe jucatoarea franceza Kristina Mladenovic locul 13 mondial si cap de serie 14), cu scorul de 6-3, 6-2, si s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza News. ro.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

US Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur de Caroline Woznacki

Mihaela Buzarnescu, locul 133 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 7-5, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit news. ro.

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York.

US Open: Surpriza zilei: Dimitrov, favorit 7, a fost eliminat in turul doi al US Open

Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, locul 9 ATP si favorit 7, a fost eliminat, joi, in turul doi al turneului US Open, fiind invins de rusul Andrei Rublev, numarul 53 mondial, scor 7-5, 7-6 3), 6-3, potrivit news. ro. Tot joi, ucraineanul Alexandr Dolgopolov, locul 64 ATP, l-a invins in runda secunda pe cehul Tomas Berdych, numarul 18 mondial.

Monica Niculescu se impune in duelul romanesc din turul doi de la US Open

Duelul 100% romanesc din turul doi la US Open dintre Monica Niculescu si Ana Bogdan s-a dovedit unul extrem de echilibrat. Meciul s-a intins pe durata a doua ore si 26 de minute si s-a terminat cu.

Duel romanesc in turul doi de la US Open: Ana Bogdan a reusit sa se impuna in primul tur intr-un meci extrem de disputat

Ana Bogdan intareste contigentul romancelor ce au reusit sa ajunga in turul doi al ultimul Grand Slam de tenis al anului, cel de la US Open. Romanca, numarul 108 mondial, a reusit sa.

US Open: Sorana Cirstea, duel cu Jelena Ostapenko in turul doi

Sorana Cirstea 54 WTA) o va intalni in turul doi de la US Open pe Jelena Ostapenko Letonia - 12 WTA), sportiva care a castigat ultima editie de la Roland Garros a trecut in finala de Simona Halep).

Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur al US Open de Caroline Woznacki

Mihaela Buzarnescu, locul 133 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 7-5, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )