Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Opt persoane ucise si 11 ranite, dupa ce un vehicul a intrat pe o pista de biciclete in Manhattan

Adevărul Adevărul,
VIDEO Opt persoane ucise si 11 ranite, dupa ce un vehicul a intrat pe o pista de biciclete in Manhattan

Mai multe focuri de arma au fost trase in Manhattan, dupa ce un camion a intrat pe o pista de biciclete lovind mai multe persoane, dupa care soferul masinii a coborat din masina tinand ceea ce parea a fi o arma, iar Politia l-a impuscat. Conform Politiei din New York mai multe persoane au fost ucise si exista si raniti. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Opt persoane ucise si altele ranite, dupa ce un vehicul a intrat pe o pista de biciclete in Manhattan

Mai multe focuri de arma au fost trase in Manhattan, dupa ce un camion a intrat pe o pista de biciclete lovind mai multe persoane, dupa care soferul masinii a coborat din masina tinand ceea ce parea a fi o arma, iar Politia l-a impuscat. Conform Politiei din New York mai multe persoane au fost ucise si exista si raniti. Un suspect a fost deja retinut de politie, anunta CNN, citand un purtator de cuvant al Politiei din New York.

VIDEO New York: 8 morti si 11 raniti, dupa ce un camion a intrat in multime si au fost trase focuri de arma/ Soferul, un barbat venit din Uzbekistan, a fost impuscat/ Politia ia in calcul un atentat terorist

Opt persoane au fost ucise si alte 11 ranite dupa ce o camioneta a intrat in mai multi biciclisti pe o pista de biciclete din Manhattan, relateaza presa internationala. In timp ce se indrepta catre sud, camionul s-a ciocnit cu un microbuz scolar, soferul camionului a coborat din masina avand asupra sa doua arme, iar un politist a tras in directia sa, impuscandu-l in abdomen, potrivit politiei din NY. Atacatorul ar fi lasat un bilet in care spune ca a actionat in numele Statului Islamic. UPDATE 01:00 Atacatorul din Manhattan este un barbat de 29 de ani, din Uzbekistan, venit in SUA in 2010.

Doua masini s-au ciocnit la Predeal. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal la Predeal. Este al doilea accident rutier in zona in doar trei ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )