Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Ordonanta militara nr 8: Marcel Vela: Se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ordonanta militara nr 8: Marcel Vela: Se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anuntat in aceasta seara Ordonanta Militara cu nr 8. Printre masurile cele mai importante amintim: se suspenda cumpararea de pachete majoritare de actiuni la companiile energetice; se interzice exportul de cereale, de produse de panificatie si de ulei; se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani si Ministerul Transporturilor va aviza orice transport aerian, chiar daca aeroporturile sunt in subordinea Consiliului Judetean. continuă pe Hotnews

Ordonanta Militara numarul 8. Marcel Vela: Stand in casa, vom reusi sa intram mai repede in normalitate

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a declarat joi, la sediul MAI, ca a fost pregatita o noua ordonanta militara.

Marcel Vela prezinta Ordonanta Militara 8: Pietele si farmaciile raman deschise. Suspendarea zborurilor spre si dinspre Spania, prelungita. Exporturile de zahar, cereale si produse de panificatie, interzise (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a prezentat, joi seara, principalele prevederi din Ordonanta Militara nr. 8, care actualizeaza regimul de restrictii din Romania. Actul normativ va intra in vigoare in.

Ordonanta Militara nr. 8: Pietele agroalimentare raman deschise. Se suspenda exportul de grau si orez VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu si secretarul de stat Raed Arafat anunta, luni seara, a opta Ordonanta Militara,care include noi masuri adoptate pentru ca Romania sa traverseze cat mai bine pandemia de COVID-19. Astfel, ministrul de Interne a anuntat ca in perioada starii de urgenta pietele vor ramane deschise, dar se suspenda exportul de grau si orez.

Marcel Vela, ministrul de Interne, pregateste o noua ordonanta militara - surse

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, in cadrul unei sedinte a conducerii PNL, de marti seara, ca are in pregatire o noua ordonanta militara.

Ordonanta militara 8 din 2020. Ce prevede cea mai lunga ordonanta militara de pana acum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost emisa o noua ordonanta miitara, respectiv ordonanta cu numarul 8 din 2020, care prevede noi masuri luate de Guvern in contextul pandemiei de coronavirus.

Furturile s-au inmultit in unele judete. Avocatul Poporului cere explicatii sefului MAI. Marcel Vela: Unii compatrioti, evidentiati pe o lista mai speciala

Avocatul Poporului AP) solicita ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela sa-i comunice daca a fost stabilita o strategie de contracarare a fenomenului infractional pentru garantarea sigurantei persoanelor si a bunurilor.

Ordonanta militara 8. Cele mai noi prevederi si masuri ale autoritatilor romane

Guvernul pregateste o noua ordonanta militara in contextul crizei generate de noul coronavirus COVID-19). Este vorba despre Ordonanta Militara nr. 8 ale carei prevederi vor fi anuntate, miercuri, de.

Cat a riscat un barbat pentru nici un metru cub de lemne. Ordonanta militara i-a agravat situatia

Un barbat de 38 de ani, din Dambovita, a fost sanctionat de politisi pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 1712010, iar masurile luate impotriva sa au fost inasprite de Ordonanta Militara.

Oros: O sa prindem chiar intr-o ordonanta militara obligativitatea deschiderii pietelor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunta autoritatile vor adopta o noua ordonanta militara in car.

Ministrul Agriculturii: Miercuri se va emite o noua Ordonanta Militara, care va cuprinde si reguli privind pietele

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat marsi seara ca miercuri se va emite o noua Ordonanta Militara, care va cuprinde noi reglementari privind pietele agroalimentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )