Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Facemvirale. ro, un serviciu multimedia de marketing, publicitate si promovare online, a lansat zilele trecute un pamflet muzical in care il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni - Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Realizatorii au folosit melodia Fire-ai tu sa fii de murg a cantaretului de muzica populara Liviu Vasilica, originar - asemenea lui Liviu Dragnea - din Teleorman, punandu-i insa versuri in care fac referire la situatia premierului. continuă pe Hotnews

VIDEO. Pamflet muzical pentru Ponta. Ansamblul LIVIU DRAGNEA din Teleorman - VIORELE, VIORELE

Umoristii nu uita sa ii readuca aminte primului ministru despre cele doua dosare penale pe care acesta le are la Directia Nationala Anticoruptie in care procurorii il acuza de 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, o acuzatie de complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si inca una de spalare de bani.

Viitor sumbru pentru Victor Ponta

Desi s-a iluzionat ca odata cu esecul motiunii de cenzura necazurile sale se vor fi terminat, pe Ponta il asteapta zile negre. Sunt mai multe date si fapte care probeaza enuntul din titlu. Cele stiute si publice, cele venite pe cale diplomatica nu se stiu.

VIDEO Cum a anuntat Victor Ponta inca de pe 10 iunie ca va pleca la Baku

Victor Ponta si-a anuntat inca de pe 10 iunie, la inceputul sedintei de Guvern, plecarea la Baku, insa instiintarea sa a trecut total neobservata. Doamna ministru Szabo care, probabil, o sa plecati inaintea noastra la Baku, sa le urati sportivilor nostri succes. Venim si ii sustinem cu tot ce putem, da?, a declarat Ponta, pe 10 iunie, la inceputul sedintei de Guvern. Aceasta inseamna ca isi programase din timp plecarea la Baku, in ciuda deciziei liderilor europeni de boicota deschiderea Jocurilor Europene, din cauza problemelor din Azerbaidjan legate de respectarea drepturilor omului. Reamintim ca Victor Ponta a fost surprins in preajma presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, vineri, 12 iunie, la Baku.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Vasile Blaga: Romania este o tara aflata in plina criza generata de premier. Victor Ponta refuza sa isi dea demisa si recurge la amenintari (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, in Camera Deputatilor, inainte de inceperea votului pentru motiunea de cenzura depusa de liberali, ca premierul Victor Ponta refuza sa isi dea demisa si.

Azerbaidjan: Victor Ponta a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si.

Victor Ponta si Crin Antonescu au facut pace: Am vorbit, am facut un schimb de experienta. Avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare. Pe dansul il doare genunchiul si pe mine in cot (VIDEO)

Impacarea anului in politica vine de la cei care au pus bazele USL. Crin Antonescu si Victor Ponta si-au vorbit, vineri, in Parlament, cu ocazia votarii motiunii de cenzura impotriva Executivului. Cei doi au.

Victor Ponta: Cand nu voi mai fi presedintele partidului, nu o sa votez cu PNL sa dau jos guvernul PSD, ca doar nu sunt prostanac (VIDEO)

Inaintea votului privind motiunea de cenzura a PNL, premierul Victor Ponta a tinut sa le multumeasca alesilor care alcatuiesc majoritatea parlamentara, in special celor de la PSD, lansand, cu aceasta ocazie.

Victor Ponta: Am participat la multe motiuni, dar pana acum nu mi s-a intamplat sa particip la una care nu priveste activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat in plenul Parlamentului inainte de votul privind motiunea de cenzura a PNL, ca desi in cariera sa a participat la multe motiuni, nu a intalnit pana acum vreuna care sa.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )