Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Parlametare 2012: Politici fiscale pentru o Romanie competitiva, cu Gabriel Biris.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Parlametare 2012: Politici fiscale pentru o Romanie competitiva, cu Gabriel Biris.

Gabriel Biris, reprezentant al casei de avocatura Biris Goran, a intrat pe scena politica, fiind vicepresedinte al Partidului Forta Civica. El va candida la alegerile parlamentare de luna viitoare din partea ARD, in colegiul 3 din sectorul 1 al Capitalei. Biris are o experienta vasta in domeniul fiscalitatii, printre cele mai importante carti publicate numarandu-se Despre Fiscalitate si competitivitate si Despre Fiscalitate si bun simt. Urmareste aici emisiunea Dezbaterile RL, maine intre . continuă pe România Liberă

VIDEO Cea mai emotionanta reclama pentru Craciun: Povestea oamenilor de zapada ...

O retea de magazine a facut o traditie din realizarea unei reclame speciale pentru sarbatorile de iarna, iar cea din acest an pare sa fie cea mai emotionanta, potrivit Mediafax. Reclama John Lewis, intitulata Calatoria, spune povestea a doi oameni de zapada indragostiti, ce stau in curtea unei case dupa ce au fost realizati de doi copii, frate si sora, scrie dailymail. co. uk. Dupa ce copiii intra in casa, cei doi oameni de zapada raman fata in fata, privindu-se. Oamenii de zapada de 1,5 .

VIDEO/FOTOGALERIE Maraton de programare in Bucuresti pentru aplicatii pe Windows 8: Cati bani pot castiga programatorii si la ce viseaza cel mai tanar roman cu o aplicatie in Windows Store

Peste 150 de tineri programatori romani de aplicatii au participat in acest sfarsit de saptamana la un marator de programare organizat de Microsoft pentru aplicatii pe noul sistem de operare Windows 8. Oficialii Microsoft Romania se asteapta sa atraga sute de aplicatii romanesti in Windows Store pana la sfarsitul anului 2013. Cel mai tanar dintre ei este un pusti din Suceava de numai 16 ani, care a publicat deja prima sa aplicatie in Windows Store. Vezi in articol cu ce aplicatii vin programatorii romani si ce venituri pot castiga din publicarea acestora.

VIDEO Gabriel Torje, inca un gol pentru Granada (2-1 pe terenul lui Betis)

Gabriel Torje a ajuns la cota trei goluri marcate pentru Granada, internationalul roman punctand si impotriva celor de la Betis Sevilla. Granada s-a impus cu 2-1 in deplasare, iar in acest moment se afla pe locul 15 in clasamentul din Primera Division, cu 11 puncte acumulate.

Victor Piturca, inainte de amicalul cu Belgia: 2012 a fost un an bun pentru noi, am format o echipa de viitor

Victor Piturca este multumit de parcursul din ultima perioada al echipei nationale a Romaniei, selectionerul fiind de parere ca in 2012 s-a format o echipa de viitor. Am avut un an bun, care ne da sperante, a precizat Piturca inainte de amicalul cu Belgia miercuri, 14 noiembrie, ora 21. 00, Arena Nationala).

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )