Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Paul Walker: primele rezultate ale autopsiei arata ca actorul a supravietuit impactului initial, dar a murit din cauza traumatismelor si arsurilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Paul Walker: primele rezultate ale autopsiei arata ca actorul a supravietuit impactului initial, dar a murit din cauza traumatismelor si arsurilor

Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles a facut publice rezultatele autopsiei actorului Paul Walker si a prietenului sau Roger Rodas. Potrivit investigatiilor medicale, protagonistul francizei Fast and Furious a murit din cauza traumatismelor suferite in momentul impactului si a arsurilor provocate de explozia automobilului. continuă pe Adevărul

Paul Walker: primele rezultate ale autopsiei arata ca actorul a supravietuit impactului initial, dar a murit din cauza traumatismelor si arsurilor

Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles a facut publice rezultatele autopsiei actorului Paul Walker si a prietenului sau Roger Rodas. Potrivit investigatiilor medicale, protagonistul francizei Fast and Furious a murit din cauza traumatismelor suferite in momentul impactului si a arsurilor provocate de explozia automobilului.

Imaginile care au iMPIETRIT America. Momentul accidentului lui Paul Walker, surprins de camerele de supraveghere

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata momentul in care masina in interiorul careia se afla actorul Paul Walker, un Porche Carrera GT, explodeaza atunci cand se izbeste de un stalp aflat pe.

Accidentul lui Paul Walker: Autopsia arata ca starul din The Fast and The Furious a murit de la impact, dar si de la flacari

Autoritatile americane au facut publice miercuri seara rezultatul autopsiei lui Paul Walker, actorul din The Fast and The Furious, mort in accidentul auto de pe 30 noiembrie. S-a stabilit ca el a incetat din viata din cauza efectelor combinate ale traumei suferite, dar si a leziunilor termale.

REZULTATUL autopsiei: Paul Walker NU a murit la impact. Ce a cauzat decesul actorului din Fast Furious

Medicii legisti din Los Angeles care au facut autopsia celor doua cadavre - cel al lui Paul Walker, si cel al soferului Roger Rodas - au publicat rezultatele testelor. Se pare ca actorul din Furios si Iute nu a.

VIDEO Producatorii Fast and Furious 7 se gandesc sa renunte la tot materialul filmat cu Paul Walker, dar i-au facut un video tribut

Studiourile Universal au luat decizia de a amana productia peliculei Fast and Furious 7, in urma tragediei in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker. Producatorii au in vedere posibilitatea de a renunta complet la materialul cu Paul Walker si de a relua filmarile, dupa cum a declarat o sursa din cadrul studiourilor pentru site-ul The Wrap.

Noi informatii despre moartea lui Paul Walker. Masina NU a izbucnit in flacari imediat dupa impact

Anchetatorii americani au facut publice noi date despre mortile lui Paul Walker si Roger Rodas, scrie CNN. Imaginile surprise de o camera de supraveghere din zona arata ca flacarile nu au cuprins masina.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

VIDEO! Totul despre accidentul in care a murit Paul Walker!

Paul Walker a decedat sambata dupa-amiaza dupa ce masina in care se afla, condusa de bunul lui prieten Roger Rodas, a zburat de pe sosea, s-a lovit intr-un stalp si a luat foc. Paul Walker avea doar 40 de ani si lasa un urma o fiica de 15 ani, pe nume Meadow.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker. Accidentul, filmat de un cuplu

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker 40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

Accidentul lui Paul Walker, surprins de camere. Vin Diesel rupe tacerea cu un mesaj emotionant: As vrea sa poti vedea lumea acum (VIDEO)

O lume intreaga si-a exprimat regretele fata de moartea subita a actorului Paul Walker, insa o reactie era asteptata si din partea prietenului aecstuia, Vin Diesel. Acesta a rupt tacerea, postand pe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )