Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO: pCell 5G, prima retea din lume de telefonie mobila care promite viteze de 35 de ori mai mari

România Liberă România Liberă,
VIDEO: pCell 5G, prima retea din lume de telefonie mobila care promite viteze de 35 de ori mai mari

Artemis Network, o companie din Statele Unite, a anuntat recent ca utilizatorii din San Francisco vor putea sa cumpere cartele SIM care se vor conecta la reteaua pCell 5G. Reteaua va functiona doar in raza orasului american, dar ofera viteze de 35 de ori mai mari decat o retea standard 4G, potrivit artemis. com. continuă pe România Liberă

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Gemalto, cel mai mare producator de SIM-uri, neaga faptul ca cei de la NSA si GCHQ ar fi intrat in reteaua sa pentru a obtine informatii in mod ilegal. in urma scandalului aparut acum cateva zile, Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume a pornit o investigatie pentru a confirma daca intr-adevar [].

Cel mai vechi spital psihiatric din lume a devenit muzeu si galerie de arta

Cea mai veche institutie psihiatrica din lume, Bethlem Royal Hospital, aflata la periferia Londrei, a inaugurat in aceasta saptamana un muzeu si o galerie de arta care evidentiaza evolutia tratamentelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )