Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Perchezitii la sediile unei firme care administreaza doua mall-uri din Capitala, suspecta de piraterie software

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Perchezitii la sediile unei firme care administreaza doua mall-uri din Capitala, suspecta de piraterie software

Politistii fac, miercuri, sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Perchezitii la sediile unei firme care administreaza doua mall-uri din Capitala, suspecta de piraterie software

Politistii fac, miercuri, sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, informeaza Mediafax.

Perchezitii la sediile unei firme care are in administrare doua mall-uri din Bucuresti: Reprezentantii, suspectati de piraterie software

La sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Bucuresti au loc, miercuri, sase perchezitii. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, reprezentantii companiei.

PERCHEZITII in BUCURESTI: O firma care administreaza doua MALL-URI, suspectata de piraterie.

Politia Capitalei si procurorii Parchetului Sectorului 6 fac, miercuri dimineata, perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei societati comerciale care are in administrare doua Mall-uri din Bucuresti. Reprezentantii firmei sunt supectati de savarsirea infractiunii de piraterie software prin instalarea de programe de calculator fara licenta, prejudiciind in acest mod mari companii producatoare de soft. La aceasta actiune perticipa politistii de la investigarea fraudelor, sub .

Oficial: Cauza accidentului feroviar din Franta, soldat cu moartea a 6 oameni - o piesa de otel care lega doua sine s-a desprins

Societatea nationala a cailor ferate SNCF) din Franta a confirmat cauza deraierii unui tren in apropiere de Paris vineri noapte, accident care a provocat moartea a 6 persoane. Deraierea a fost cauzata de o piesa de otel care lega doua sine si care s-a desprins. Primele constatari efectuate la locul accidentului, produs vineri in gara Bretigny-sur-Orge, la sud de Paris, confirma ipoteza unei deraieri provocate de aceasta piesa de otel numita eclisa, a declarat in cadrul unei conferinte de presa presedintele SNCF, Guillaume Pepy.

Administratorul a doua mall-uri din Capitala este anchetat pentru piraterie software

Politistii fac sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, scrie Mediafax .

Seful statului solicita reexaminarea unei legi care reglementeaza accizele la unele bauturi fermentate

Presedintele Traian Basescu a inaintat o solicitare Senatului de reexaminare a unei legi de aprobare a OUG care reduce accizele pentru bauturi fermentate linistite, altele decat bere si vinuri, potrivit unui comunicat postat de Presedintie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )