Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Permise retinute pe banda rulanta pe cea mai frumoasa sosea din Romania. Strainii forteaza intrarea pe sosea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Permise retinute pe banda rulanta pe cea mai frumoasa sosea din Romania. Strainii forteaza intrarea pe sosea

In ciuda tuturor avertismentelor, a indicatoarelor, soferii ignora interdictia de a merge Transalpina, desi aceasta nu a fost redata circulatiei rutiere. Asa se face ca periodic conducatorii auto care se avetureaza pe DN 67 C si sunt surprinsi de politistii de la Rutiera raman fara permis de conducere. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa poiana cu narcise salbatice, devastata de turisti. Ce poveste ascunde locul de la poalele Retezatului

Desi este arie protejata, poiana narciselor salbatice de la poalele Retezatului devine in fiecare primavara o destinatie pentru cei care vor sa profite de florile care cresc in salbaticie. Localnicii organizeaza un festival dedicat narciselor, insa pana cand acesta are loc, multe dintre plante sunt rupte.

Catalin Cretu, Visa: Reteaua de acceptare a platilor cu cardul, cea mai mica din Europa raportat la numarul de locuitori

Romanii din mediul urban au in medie mai mult de un card in portofel, iar pentru cei obisnuiti cu gestul platii electronice singurul obstacol este reteaua de acceptare, care este cea mai mica din Europa raportat la numarul de locuitori, potrivit lui.

Noi curse aeriene sunt anuntate, din vara, de la Iasi. Cu cat a crescut traficul prin cea mai mare aerogara din Moldova

Oficialii aerogarii iesene au prezentat cea mai recenta analiza de trafic, prilej cu care au anuntat si noile destinatii ale unuia dintre operatorii low-cost.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

Cea mai calda luna din ultimii 60 de ani: Ce transmit meteorologii pentru urmatoarele zile

Meteorologii au sustinut ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. De asemenea, specialistii au anuntat ca vineri si sambata vor fi din nou temperaturi cu 10 grade Celsius.

Meteorologi: Cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii au afirmat ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. in plus, a plouat insuficient si seceta s-a intensificat in special in regiunile din estul, sud-estul si centrul tarii, scrie digi24.

Urmeaza cea mai calduroasa vara dupa 1981. Preturile ar putea creste din cauza secetei

Ne asteapta cea mai calduroasa vada din ultimii 37 de ani, arata o prognoza ingrijoratoare a meteorologilor pe intervalul mai-iulie, care le da fiori mai ales fermierilor. Alimentele s-ar putea scumpi dupa.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

Cea mai mare expozitie agricola din Romania se deschide la Fundulea. Targul din camp, desfasurat pe 36 de hectare

Din pasiune pentru agricultura este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reuneste cu succes tot ce este mai important in agricultura romaneasca incepand cu primavara lui 2011. AgriPlanta isi deschide portile pentru mii de fermieri din toata tara. Editia din acest an, cea de-a opta, se desfasoara in perioada 17-20 mai , in Baragan, la Fundulea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )