Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO. Peste 58.000 de angajati ai MAI, in misiune de alegeri

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Peste 58.000 de angajati ai MAI, in misiune de alegeri

Peste 58. 000 de angajati ai MAI vor fi in dispozitiv, duminica, pentru a asigura ordinea si siguranta publica in ziua scrutinului. Alti peste 7. 800 de vor fi rezervele in caz de urgenta, anunta ministru Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Peste 58.000 de angajati ai MAI, in misiune de alegeri

Peste 58. 000 de angajati ai MAI vor fi in dispozitiv, duminica, pentru a asigura ordinea si siguranta publica in ziua scrutinului. Alti peste 7. 800 de vor fi rezervele in caz de urgenta, anunta ministru Gabriel Oprea.

VIDEO Videoclip emotionant facut mai multi tineri la Sibiu: De mult nu mai tanjim dupa pomeni electorale. La noi este normal sa muncesti si sa prosperi

Un videoclip emotionant filmat de mai multi tineri din Sibiu a devenit viral pe retelele de socializare. Tinerii poarta pancarte cu mesaje in care explica de ce il sustin pe Klaus Iohannis.

Sonae Sierra, profit net de peste 11 ori mai mare

Sonae Sierra, dezvoltator international de centre comerciale, a inregistrat in primele noua luni ale anului 2014 un profit net de 59,8 milioane euro, de 11,72 ori mai mare decat cel consemnat in intervalul similar din 2013 5,1 milioane euro), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

VIDEO Iohannis: Decat marlan, mai bine pierd alegerile. Candidatul ACL a cantat imnul national in direct

Klaus Iohannis a declarat, vineri dimineata, in ultima zi de campanie electorala, ca, decat marlan, mai bine pierd. Totodata, candidatul ACL a trecut testul imnului national.

VIDEO Raluka lanseaza cel mai pasional si expresiv videoclip din cariera! Uite cum arata clipul Never Give Up

Raluka lanseaza un videoclip super senzual pentru cel mai recent hit al sau, Never Give Up. Urmareste clipul mai jos!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )