Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Peste 80 de morti in urma unui incendiu de proportii la un templu din India

Adevărul Adevărul,
VIDEO Peste 80 de morti in urma unui incendiu de proportii la un templu din India

Peste 80 de persoane si-au piedut viata in urma unui incendiu care a izbucnit intr-un templu aglomerat din India in timpul sarbatoririi trecerii in noul an hindus. continuă pe Adevărul

VIDEO Peste 80 de morti si 250 de raniti intr-un incendiu izbucnit intr-un templu din India

Cel putin 84 de persoane au murit si peste 250 au fost ranite dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit sambata noaptea in faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, in statul Kerala sudul Indiei), din cauza exploziei unor materiale pirotehnice, transmit duminica EFE si Xinhua, potrivit Agerpres. Premierul indian Narendra Modi a descris accidentul drept un soc dincolo de cuvinte si a adaugat ca gandurile si rugaciunile sale merg catre victimele infernului care s-a produs in timpul unui festival traditional care avea loc la templu.

Peste 80 de morti dupa un incendiu de proportii la un templu din India: Deflagratia a pornit de la artificiile care urmau sa fie folosite pentru un spectacol pirotehnic (VIDEO)

Peste 80 de persoane au murit dupa izbucnirea unui incendiu izbucnit intr-un templu din India in timpul celebrarii trecerii in noul an hindus, arata theguardian. com. Incendiul a avut loc la.

Peste 80 de morti intr-un incendiu izbucnit intr-un templu din India

Cel putin 84 de persoane au murit si peste 250 au fost ranite dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit sambata noaptea in faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, in sudul Indiei, din cauza exploziei unor materiale pirotehnice, potrivit agentiei EFE.

Cel putin 100 de morti si 250 de raniti, in urma unui incendiu devastator intr-un templu din India

Cel putin 84 de persoane au murit si peste 250 au fost ranite dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit sambata noaptea in faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, in statul Kerala sudul In.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )