Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Piata Unirii din Cluj, intr-un top 25 al celor mai interesante locuri din lume vazute prin webcam

Adevărul Adevărul,
VIDEO Piata Unirii din Cluj, intr-un top 25 al celor mai interesante locuri din lume vazute prin webcam

Cea mai mare retea de webcam-uri din lumea, EarthCam, a facut, pentru al 15-lea an, un clasament al celor mai interesante locuri din lume vazute, de la distanta, prin webcam. Piata Unirii din Cluj-Napoca este unul dintre aceste 25 de locuri. Imaginile apartin celor de la TransylvaniaCam. continuă pe Adevărul

Focsanenii sunt asteptati astazi in Piata Unirii, la pomana porcului Ignat

Astazi, in Piata Unirii din Focsani va avea loc o petrecere publica organizata de societatea Premium Porc, care creste 30. 000 de porci in combinatul de la Slobozia Ciorasti.

Cum au recastigat producatorii romani piata cosmeticelor din Transilvania.

Muzeul Farmaciei din Cluj pastreaza una dintre cele mai impresionante colectii de recipiente, ustensile, dar si de retete de pomezi, alifii ori tincturi, din categoria celor care erau folosite pe vremea lui Mihai Viteazu. Toate aceste lucruri demonstreaza ca productia de cosmetice are o indelungata traditie in Transilvania, chiar daca multe dintre ele erau bazate pe ingrediente precum praful de mumie ori aurul. In perioada moderna, cosmeticele din Transilvania erau folosite de aristocratele .

Am batut Germania. Un medic chirurg din Cluj a inregistrat un nou record

Un chirurg din Cluj-Napoca a realizat un nou record medical: a reusit sa scoata 246 de tumori din plamanul unui pacient. Pana acum, cel mai mare numar in astfel de cazuri era de 235, iar recordul se.

Ce se fura din Cluj intr-o zi: carne de porc, o geanta de dama si 50.000 de lei din casa si masina

In judetul Cluj, luni, 16 decembrie, politistii au fost sesizati in legatura cu mai multe cazuri de furt calificat, de la bani in valoare de 50. 000 de lei pana la carne de porc si o geanta de dama.

FOTO VIDEO Piata de brazi din Constanta. Un pom de Craciun poate fi cumparat cu 30 lei

La Constanta, oferta de brazi naturali s-a restrans foarte mult comparativ cu anii trecuti. Acestia nu se mai gasesc in toate pietele, pierzand teren in fata brazilor artificiali.

FOTO VIDEO Piata brazilor la Ploiesti. Pomii romanesti, la 50-60 de lei, preferati de clienti

Oferta foarte bogata de brazi naturali din pietele si din magazinele din Ploiesti nu i-a impresionat foarte mult pe cumparatorii veniti de acasa cu un buget strict si cu o preferinta clara, pomi din padurile romanesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )