Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Player-ul Winamp, aproape de sfarsitul vietii, dupa 16 ani memorabili

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Player-ul Winamp, aproape de sfarsitul vietii, dupa 16 ani memorabili

Winamp, celebrul MP3 si video player, nu va mai putea fi descarcat dupa 20 decembrie, a anuntat compania americana AOL. Winamp a fost lansat de Nullsoft in 1997 si era programul de baza pentru a asculta MP3-uri pe Windows. continuă pe Hotnews

Player-ul Winamp, aproape de sfarsitul vietii, dupa 16 ani memorabili

Winamp, celebrul MP3 si video player, nu va mai putea fi descarcat dupa 20 decembrie, a anuntat compania americana AOL. Winamp a fost lansat de Nullsoft in 1997 si era programul de baza pentru a asculta MP3-uri pe Windows.

VIDEO Hattrick-ul lui Ronaldo cu Suedia. Comentariu nebun

Comentatorii portughezi au trait la limita infarctului meciul castigat de Portugalia pe terenul Suediei cu 3-2, in barajul Cupei Mondial 2014, toate golurile lusitane fiindmarcate de Cristiano Ronaldo. Portugalia castigase acasa cu 1-0, insa in minutul 70 era condusa cu 2-1 de Suedia, iar calificarea era la limita. CR7 a rezolvat totul cu niste executii de exceptie, intreaga Portugalie fiind acum la picioarele sale. Ca Dumnezeu, a titrat presa spaniola dupa reusitele lui Ronaldo. Comentariul de mai jos este al lui Nuno Matos, considerat la aceasta ora cel mai bun comentator portughez in viata, dupa decesul lui Jorge Perestrelo.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )