Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Dupa ce furtuna de duminica dupa amiaza a lovit mai multe localitati din Bihor, astazi, cand judetul se afla sub cod galben de ploi, natura s-a dezlantuit din nou. O ploaie torentiala a cazut peste orasul Beius, alimentarea cu energie electrica fiind oprita in mai multe zone ale orasului. continuă pe Adevărul

Sirenele au sunat la Targu Jiu dupa ce o ploaie torentiala a inundat strazile din oras. Oamenii sunt disperati

Trei acoperisuri din orasul Targu Carbunesti au fost distruse de vant si mai multe strazi din centrul municipiului Targu Jiu au fost inundate ca urmare a precipitatiilor inregistrate,.

Sirenele au sunat la Targu Jiu dupa ce o ploaie torentiala a inundat strazile din oras

Trei acoperisuri din orasul Targu Carbunesti au fost distruse de vant si mai multe strazi din centrul municipiului Targu Jiu au fost inundate ca urmare a precipitatiilor inregistrate, miercuri dupa-amiaza, pe raza judetului Gorj. Autoritatile au pornit sirenele pentru avertizarea populatiei, relateaza News. ro.

Imagini apocaliptice in vestul tarii! Furtuna a facut prapad in mai multe judete din tara

Opt morti si peste 130 de raniti. Este bilantul tragic, dupa furtuna devastatoare care a avut loc in vestul tarii. Cele mai multe persoane decedate sunt din judetul Timis, cinci la numar, doua.

Klaus Iohannis: Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in vestul tarii, unde mai multe persoane si-au pierdut viata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj duminica, in urma furtunii violente care s-a produs in vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Opt morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

00Optpersoane au murit si alte 62 au fost ranite, potrivit celui mai recent bilant al furtunii din vestul tarii. 51O a sase persoana a murit duminica la Bistrita du.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

Urgia care a avut loc, duminica, in vestul tarii, a facut mai multe, bilantul ajungand la 8 morti si 137 de raniti. Marcel Pavel s-a aflat in acest weekend la Timisoara si a.

Cinci dosare penale pentru ucidere din culpa, ca urmare a furtunii din vestul tarii

Autoritatile din Timis au deschis cinci dosare penale pentru ucidere din culpa, dupa ce mai multe persoane au murit, in urma furtunilor de duminica seara.

VREMEA NENOROCITA CONTINUA in Vestul tarii. NUMARUL MORTILOR si RANITILOR CRESTE!

ANM a emis cod portocaliu si cod galben pentru mai multe judete ale tarii. COD : PORTOCALIU Data emiterii : 17-09-2017 ora 19 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 17-09-2017 ora 19:35 pana.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )