Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO. Un politist britanic a facut schimb de locuri cu o cersetoare din Romania. Ce a urmat depaseste orice imaginatie - trecatorii au crezut ca este o farsa!

Antena3 Antena3,
VIDEO. Un politist britanic a facut schimb de locuri cu o cersetoare din Romania. Ce a urmat depaseste orice imaginatie - trecatorii au crezut ca este o farsa!

Un politist britanic a facut senzatie pe internet dupa ce a imprumutat acordeonul unei cersetoare din Romania si a cantat la el. Un om care stie sa se bucure de orice moment al vietii, Daca era in. continuă pe Antena3

Un politist a facut senzatie pe strazile din Bucuresti. Barbatul a fost surprins dansand pe motocicleta, chiar in timpul programului - VIDEO

Un politist a fost filmat in timp ce se distra in trafic, dansand pe motocicleta, in apropiere de Piata Constitutiei din Bucuresti. Imaginile au ajuns si la Ministerul Afacerilor Interne. Daca multa.

VIDEO Politist filmat in timp ce dansa pe motocicleta in trafic. Ce reactie au avut sefii din Ministerul Afacerilor Interne

Un politist a fost filmat in timp ce se distra in trafic, dansand pe motocicleta, in apropiere de Piata Constitutiei din Bucuresti. Imaginile au ajuns si la Ministerul Afacerilor Interne.

VIDEO Politist filmat dansand pe motocicleta, in trafic la doi pasi de Casa Poporului

Imaginile cu un politist care asculta muzica si dansa, pe motocicleta, in apropierea Casei Poporului au devenit virale pe internet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )