Libnet.ro
UNICEF

13:46

VIDEO. Ponta: Cel mai bun semnal de respect pentru medici va fi la construirea bugetului pe 2013.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Cel mai bun semnal de respect pentru medici va fi la construirea bugetului pe 2013.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca pentru medici si asistenti cel mai important semnal de respect va trebui dat cand va fi construit bugetul pe 2013, potrivit Agerpres. Seful Executivului a vizitat, sambata, Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, insotit de consilierul de stat Vasile Cepoi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si de presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ocazie cu care a multumit tuturor celor care s-au ingrijit de reabilitarea si . continuă pe România Liberă

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume.

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment de vin realizat in Romania pe domeniul Bogdan, in apropierea localitatii Pestera din judetul Constanta, va aparea pe piata in 2013, urmand ca alte sase sortimente de vin sa fie produse incepand cu 2014. Avem ambitia sa producem aici cel mai bun vin din lume, pentru ca am gasit un teren .

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment.

VIDEO Ponta: Basescu este un bun agent de vanzari. Stie sa vanda partea plina a paharului ca sa nu se vada cea goala

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca presedintele Traian Basescu, recent intors de la Bruxelles, este un bun agent de vazari, stiind sa vanda partea plina a paharului ca sa nu se vada partea goala, informeaza Mediafax. Ponta a adaugat ca o pozitie mai ferma, nu absurda, a Romaniei ar ajuta si ca pozitia comuna a Guvernului si a Parlamentului l-au ajutat pe Basescu sa nu mai cedeze de la inceput orice numai de dragul de a nu-i supara pe ceilalti lideri europeni. Seful Executivului a precizat ca nu crede ca el ar fi putut sa obtina un rezultat mai bun.

Ponta: Traian Basescu e concurent cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, prezent la Suceava in calitate de presedinte PSD, ca presedintele Traian Basescu se afla in competitie cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale a PDL, inormeaza Mediafax.

Ponta: Traian Basescu concureaza pentru rolul de cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Traian Basescu concureaza cu Traian Radu Ungureanu pentru postul de cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale PDL, considera presedintele PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax. intrebat, intr-o.

Cele mai importante trenduri vestimentare pentru sezonul toamna/iarna 2012.

Iarna se apropie cu pasi repezi si a sosit vremea marilor investitii in materie de haine. S-a sfarsit era pieselor vaporoase si lejere! Ne indreptam spre lanica, bumbacel si alte materiale care au capacitatea de a ne proteja de invazia frigului. Modista. ro si-a petrecut timpul pe blogurile internationale de street-fashion si iti prezinta cateva trenduri majore, asa cum apar ele reprezentate de purtatoarele obisnuite de haine. De cele mai multe ori, o fashionista este un exemplu mai bun .

Cel mai slab tur din ultimii 11 ani pentru Rapid

Rapid a incheiat, sambata seara, cel mai negru tur de campionat din ultimii 11 ani. Sub comanda lui Sabau si Rada, Rapidul este mai aproape de retrogradare decat de titlu.

Cel mai subtire smartphone este disponibil in China

In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S. Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment. Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de .

Cel mai mare actionar al Bucur Obor vrea sa cumpere 5% din firma

Laurentiu Postovaru, cel mai mare actionar al Bucur Obor BUCU), firma care detine centrul comercial cu acelasi nume din Capitala, vrea sa isi majoreze participatia la aproape 42% si lanseaza o oferta prin care vrea sa cumpere 5% din actiunile firmei, pentru 2 milioane lei 442. 000 de euro).

Cel mai redus rulaj din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a incheiat ziua de ieri in stagnare, intr-o piata unde apatia investitorilor pentru tranzactionare a impins lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele trei saptamani, de doar 8,1 milioane lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )