Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ponta, despre dosarul comisioanelor de milioane de dolari: Nu comentezpentru ca nu e vorba despre niciun ministru al cabinetului meu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ponta, despre dosarul comisioanelor de milioane de dolari: Nu comentezpentru ca nu e vorba despre niciun ministru al cabinetului meu

Premierul Victor Ponta, aflat in Statele Unite pentru Adunarea Generala a ONU, a evitat sa exprime o pozitie directa cu privire la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul licentelor Microsoft. continuă pe Adevărul

Reactii in dosarul comisioanelor de milioane de dolari. Andronescu: Nu am luat niciun leu de la nimeni

Mai multi fosti ministri pentru care DNA cere aviz de urmarire penala in cazul dosarului privind achizitionarea licentelor IT pentru scoli spun ca sunt nevinovati de acuzatiile facute de procurori.

VIDEO Ponta despre cererea DNA pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft: Nu comentezpentru ca nu e vorba despre niciun ministru al cabinetului meu

Premierul Victor Ponta, aflat in Statele Unite pentru Adunarea Generala a ONU, a evitat sa exprime o pozitie directa cu privire la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul licentelor Microsoft.

Ponta, despre dosarul licentelor Microsoft: Justitia sa isi faca datoria

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la dosarul licentelor Microsoft, ca asteapta ca justitia sa isi faca datoria, conform B1. ro .

Procurorul general, despre dosarul injuratura lui Mazare: Este pe rol la sectia urmarire penala si criminalistica

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat marti, despre dosarul denuntului privind afirmatiile in care Radu Mazare a injurat un procuror anticoruptie, ca acesta este pe rol la sectia de urmarire penala si.

Victor Ponta, despre presiunile politice acuzate de TVR: Nu am facut presiuni. Este postul Opozitiei. L-am oprit doar pe domnul Tanase sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste/ TVR are un buget anual de 150 de milioane de euro c

Premierul Victor Ponta a negat, joi seara, la Romania TV, ca a facut presiuni asupra postului public de televiziune si asupra directorului Stelian Tanase. Acesta il acuza pe Tanase ca a transformat televiziunea publica in postul Opozitiei si ca l-a oprit doar sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste. Presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase, si-a reluat miercuri, in cadrul unor audieri de la Parlament, acuzatiile ca asupra Televiziunii publice se fac presiuni politice. Ponta: Televiziunea publica are un buget anual in jur de 150 de milioane de euro anual, deci mai mare decat toate celelalte posturi comerciale generaliste la un loc.

Victor Ponta, despre cererea DNA in cazul celor noua fosti ministri: Justitia sa isi faca datoria

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand .

Ponta, despre presiunile asupra TVR: Nu am facut presiuni. Este postul Opozitiei. Doar l-am oprit pe domnul Tanase sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste

Premierul Victor Ponta a negat, joi seara, ca a facut presiuni asupra postului public de televiziune si asupra directorului Stelian Tanase. Ponta spune ca Tanase a transformat televiziunea publica in postul.

Ponta, despre cazul lui Nicusor Constantinescu: Legea din SUA e diferita

Premierul Victor Ponta a declarat,joi seara,ca Ministerul Justitiei a efectuat toate demersurile in cazul lui Nicusor Constantinescu, dar legislatia americana este diferita de cea romaneasca, relateaza Mediafax.

Ponta, despre libertatea presei: Confiscarea sediilor de presa, ingrijoratoare

Premierul Victor Ponta s-a declarat ingrijorat de faptul ca jurnalistii au de suferit de pe urma deciziilor unor instante, la Conferinta privind libertatea presei, care a avut loc marti, la Palatul Parlamentului,.

VIDEO. Ponta: Basescu nu poate propune noul sef SIE

Noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al tarii, intrucat Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate, a declarat premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )