Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila

Adevărul Adevărul,
VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila

Tanarul in varsta de 20 de ani care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind 10 persoane, a plecat in cursa nebuna prin oras dupa ce a avut un conflict inr-o localitate limitrofa. continuă pe Adevărul

VIDEO De la ce a pornit goana nebuna a tanarului care a intrat cu masina in multime la Braila: Trebuie sa curga sange in tara asta!

Tanarul in varsta de 20 de ani care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind 10 persoane, a plecat in cursa nebuna prin oras dupa ce a avut un conflict inr-o localitate limitrofa.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

Profilul psihologic al atacatorului de la Braila, care a intrat cu masina din plin in oameni. Face parte din categoria agresorilor dezorganizati, razbunatori

Comportamentul tanarului de 20 de ani din Braila care a ranit zece persoane dupa ce a intrat cu masina in usile de acces ale unui mall exprima prezenta unui delir, considera psihologii.

VIDEO Imagini zguduitoare cu tanarul care a intrat cu masina in multime la mall-ul din Braila: Trebuie sa curga sange in tara asta!

Agresorul se numeste Marius Valentin Parfenie, are 20 de ani si nu are nicio ocupatie. El este cunoscut ca fiind o persoana turbulenta, predispusa la scandaluri. Exista suspiciunea ca ar fi fost drogat in momentul atacului.

VIDEO UPDATE Zece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite n urma unui atac la Braila. Un barbat care a fost njunghiat se afla n stare grava

Un tanar de 20 de ani din Braila a injunghiat un barbat in urma unui conflict legat de o masina, dupa care a intrat cu automobilul in doua persoane pe centura orasului, apoi in alte persoane care se aflau in parcarea unui mall din oras. in total, zece persoane au fost ranite. Barbatul injunghiat se afla in stare grava.

VIDEO UPDATE Zece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite n urma unui atac la Braila. Barbatul njunghiat a fost operat si este stabil

Un tanar de 20 de ani din Braila a injunghiat un barbat in urma unui conflict legat de o masina, dupa care a intrat cu automobilul in doua persoane pe centura orasului, apoi in alte persoane care se aflau in parcarea unui mall din oras. in total, zece persoane au fost ranite. Barbatul injunghiat a fost operat si este stabil.

EXCLUSIV Cine e soferul care a intrat cu masina in oameni la Braila. A fost iertat dupa ce a lovit cu ranga un barbat si are capacitate scazuta de control a furiei

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila care a injunghiat un barbat dupa care a lovit cu masina un grup de persoane, este recidivist. Cand era minor, individul a comis o agresiune alaturi de tatal sau. in urma unei evaluari psihologice, specialistii au constatat ca individul are capacitate scazuta de control a furiei si tendinte de impulsivitate. Cu toate acestea, instanta l-a iertat, obligand-o pe mama sa il supravegheze.

EXCLUSIV Cine e soferul care a intrat cu masina in oameni la Braila. A fost iertat dupa ce a lovit cu ranga un barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila care a injunghiat un barbat dupa care a lovit cu masina un grup de persoane, este recidivist. Cand era minor, individul a comis o agresiune alaturi de tatal sau. in urma unei evaluari psihologice, specialistii au constatat ca individul are capacitate scazuta de control al furiei si tendinte de impulsivitate. Cu toate acestea, instanta l-a iertat, obligand-o pe mama sa il supravegheze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )