Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Daca as minti, mi-ar tremura mustata!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Daca as minti, mi-ar tremura mustata!

Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, in cadrul emisiunii 28 minutes, un filmulet in care premierul Viorica Dancila si liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale. in scenariul satiric, Dancila este reprezentata drept o papusa manevrata de papusar, acesta fiind jucat de seful PSD. intregul scenariu are la baza discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European. continuă pe Adevărul

VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Viorica Dancila si Liviu Dragnea personaje principale

Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, in cadrul emisiunii 28 minutes, un filmulet in care premierul Viorica Dancila si liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale. in scenariul satiric, Dancila este reprezentata drept o papusa manevrata de papusar, acesta fiind jucat de seful PSD. intregul scenariu are la baza discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European.

Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Dancila si Dragnea. Daca as minti, mi-ar tremura mustata! - VIDEO

Premierul Viorica Dancila a fost subiectul unui filmulet de satira difuzat la un post de televiziune francez. in scenariul comic, Viorica Dancila este prezentata drept o marioneta manevrata de.

VIDEO Viorica Dancila ironizata de un canal de televiziune francez/ Daca as fi o mincinoasa as avea o mustata

Premierul Viorica Dancila a fost inca o data tinta glumelor, de aceasta data la nivel international. Canalul de televiziune francez ARTE a difuzat pe 18 octombrie in cadrul emisiunii 28 minutes.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )