Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Povestea tinerilor din spatele experimentului care a redat increderea in romani: Being Blind in Bucharest

Adevărul Adevărul,
VIDEO Povestea tinerilor din spatele experimentului care a redat increderea in romani: Being Blind in Bucharest

Un videoclip in care un tanar se pune in pielea unui barbat nevazator prin Bucuresti a cucerit inimile romanilor. Am vrut sa aflam cine sunt si de ce au facut clipul cei care au fost orbi pentru o zi. continuă pe Adevărul

VIRALUL ZILEI: Coca Cola vs. PG. 'Povestea' din spatele unei reclame. Care iti place mai mult? [VIDEO]

Reclamele spun in general povesti, povesti facute in special sa vanda produse sau servicii. Unele reclame au idei geniale, altele sufera la acest capitol. Publicatia Ad Age a incercat sa gasesca cea mai buna reclama care promoveaza un anumit produs si.

Camerele video de marsarier reduc cu pana la 90% riscul de a lovi obstacolele din spatele masinii

Camerele video sunt mai eficiente decat senzorii de parcare atunci cand vine vorba de a evita impactul cu obiecte si oameni plasati in spatele masinii, arata un studiu efectuat in SUA de catre autoritatile care vegheaza asupra sigurantei rutiere IIHS Insurance Institute of Highway Safety). Datele arata ca tehnologia asistarii rulatului in marsarier cu camera video reduce cu pana la 90% riscul de a accidenta obstacolele din spate.

VIDEO Solutiile Ministerului Educatiei pentru copiii care nu frecventeaza ora de Religie: Studiu la biblioteca sub supravegherea bibliotecarului, discutii de dezvoltare cu psihologul de la scoala sau o ora la sala de sport

Elevii care nu frecventeaza orele de Religie, ca urmare a solicitarii parintilor, pot participa in acel timp la discutii de dezvoltare cu psihologul de la scoala, pot face o ora de studiu la biblioteca sub supravegherea bibliotecarului sau pot merge in sala de sport. Recomandarile vin din partea secretarului general adjunct in Ministerul Educatiei, Gabriel Ispas, care a declarat pentru HotNews. ro ca sunt si invatatoare care predau Religia, dar probabil aici lucrurile vor suporta modificari in sensul in care invatatoarele sa fie mai implicate in ore. Atunci cand discutam despre conditii bugetare si despre acoperire de costuri, trebuie sa luam in calcul toate variantele posibile, inclusiv predarea orei de educatie fizica de catre invatator, predarea orei de limbi straine de catre invatator, poate fi si ideea de predare a religiei una din solutii, a continuat Ispas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )