Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Pregatiri pentru alegerile din 26 mai. Peste 380.000 de buzoieni se afla pe listele electorale permanente

Adevărul Adevărul,
VIDEO Pregatiri pentru alegerile din 26 mai. Peste 380.000 de buzoieni se afla pe listele electorale permanente

Pe 26 mai, peste 380. 000 de buzoieni cu drept de vot sunt asteptati la cele 426 sectii de votare amenajate in judet. Buletinele de vot vor fi distribuite catre sectii pe tot parcursul zilei de sambata. Atentie, votul in schimbul unor sume de bani sau prin folosirea unor acte de identitate false se pedepseste cu inchisoarea. continuă pe Adevărul

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

in linie dreapta pentru alegerile din 26 mai!

La finalul saptamanii acesteia ne asteapta doua voturi extrem de importante pentru trasarea viitorului apropiat al Romaniei alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie.

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

Investitorii straini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta

Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta de-a lungul timpului. in masura in care rezultatul votului si dezbaterea care ii va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrata a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de masuri venite peste noapte, fara o minima consultare sau perioada de ajustare la ele, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de catre Consiliul Investitorilor Straini.

HOROSCOP indian pentru saptamana 22-26 mai. Niciun eveniment nu este posibil fara sustinerea Lunii

Iata horoscopul indian al saptamanii 20-26 mai 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 20-26 mai. Gemenii depun eforturi pentru a readuce pasiunea in cuplu, Taurii singuri se indragostesc

Saptamana 20-26 mai 2019 este foarte interesanta, din punct de vedere astrologic. Intram in zodia Gemeni. Mercur schimba si el zodia si intra in Gemeni, deci la el ACASA. Miercuri 22 mai are loc un sextil impor.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 20-26 mai. Bivolii trebuie sa-si foloseaca timpul util, Tigrii isi pun eforturile la bataie

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 20-26 mai 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

Klaus Iohannis: E timpul ca opozitia parlamentara sa se adune

Dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, opozitia trebuie sa se uneasca, iar PNL trebuie sa vina cu nou concept pentru politica romaneasca, a declarat marti, la Craiova, Presedintele Klaus.

O colectie impresionanta de viori la concertul din 26 mai de la Sala Radio

Violonistul Razvan Stoica, pianista Andreea Stoica si ansamblul pe care l-au fondat impreuna in 2010, Kamerata Stradivarius, vor urca pe scena Salii Radio duminica, 26 mai, ora 19. in program: 8 anotimpuri celebrele concerte pentru vioara si orchestra de Antonio Vivaldi, alaturi de Anotimpurile la Buenos Aires de Astor Piazzolla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )