Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO. Premierul Grindeanu, reactie dupa gafele facute de Lia Olguta Vasilescu la ONU: Nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Premierul Grindeanu, reactie dupa gafele facute de Lia Olguta Vasilescu la ONU: Nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, ca desi apreciaza ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in limbile engleza si franceza la ONU, daca ar fi fost in loc ei, ar fi ales limba romana. Seful Executivului a mai precizat ca nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru. continuă pe România Liberă

VIDEO. Grindeanu, reactie dupa gafele facute de Lia Olguta Vasilescu la ONU: Nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, ca desi apreciaza ca ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in limbile engleza si franceza la ONU, daca ar fi fost in loc ei, ar fi ales limba romana. Seful Executivului a mai precizat ca nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru.

Premierul Grindeanu despre prestatia ministrului Muncii in engleza si franceza: Nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata, raspunzand unei intrebari, ca apreciaza efortul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, de a sustine discursuri in engleza si franceza, dar a spus ca, daca ar fi fost in locui ei, ar fi ales sa se exprime in limba romana, transmite News. ro. Prim-ministrul a adaugat ca nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru.

Basescu, reactie dupa gafa Tribunalului Bucuresti: Am patit mai rau. in hotararea de condamnare a fratelui meu scria Traian Basescu! Ma duceau pe mine in locul lui! (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti trebuia sa decida joi daca redeschide dosarul retrocedarilor facute de Traian Basescu, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca fostul presedinte a fost citat la Palatul Co.

Un nou sef la Casa Nationala de Sanatate. Premierul Grindeanu l-a demis pe Radu Tibichi

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are un nou sef, dupa ce premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe Radu Tibichi, care a fost inlocuit cu Marian Burcea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Basescu, reactie dupa gafa Tribunalului Bucuresti: Am patit mai rau. in hotararea de condamnare a fratelui meu scria Traian Basescu! Ma duceau pe mine in locul lui!

Tribunalul Bucuresti trebuia sa decida joi daca redeschide dosarul retrocedarilor facute de Traian Basescu, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca fostul presedinte a fost citat la Palatul Co.

Nu exista si nu va exista vreodata un pact de coabitare cu premierul Grindeanu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca nu a semnat un pact de coabitare cu premierul Sorin Grindeanu, asa cum afirma Victor Ponta, si a subliniat ca nu va semna niciodata intelegeri cu PSD.

Traseista Liliana Minca a fost numita de premierul Grindeanu vicepresedinta a ANPC. Ea a trecut prin sapte partide, cu huiduieli si scandaluri

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Minca in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

Ambasadorul SUA a ajuns la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Grindeanu

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a ajuns joi la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Sorin Grindeanu legata de infiintarea Muzeului Holocaustului, informeaza news. ro. La.

FOTO. Premierul Grindeanu a plantat arbori la Slobozia. Unul dintre pomisori a fost botezat Sorin

Premierul Sorin Grindeanu a participat, miercuri, la o actiune de impadurire in judetul Ialomita, langa Slobozia.

Premierul Grindeanu a decis schimbarea sefului Directiei Generale Antifrauda Fiscala, in care au activat ofiterii SRI. Cine va fi noul director

Premierul Sorin Grindeanu a decis inlocuirea lui Petre-Dragos Voinescu din functia de sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3002 seconds )