Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul justitiei Tudorel Toader au facut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa dupa ce s-au intalnit cu membri ai Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European. continuă pe Adevărul

VIDEO Guvernul Romniei: Premierul Viorica Dancila i-a prezentat presedintelui Grupului Socialistilor si Democratilor situatia reala din Romnia

Guvernul Romaniei a transmis marti, intr-un comunicat de presa, ca premierul Viorica Dancila a prezentat situatia reala din Romania, reafirmand atasamentul Guvernului Romaniei fata de principiile si valorile europene, la intalnirea cu presedintele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann.

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea: Cine s-a mai aflat in biroul liderului PSD

UPDATE: Si premierul Viorica Dancila s-ar fi aflat joi seara la discutia din biroul lui Liviu Dragnea, potrivit HotNews. ro. Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu.

Un nou episod din serialul MUT cu Viorica Dancila. Premierul s-a intalnit cu seful ALDE din Parlamentul European si i-a spus ca reformele Guvernului sunt EXCLUSIV in interesul romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere la Bruxelles cu presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, context in care premierul roman a reiterat angajamentul Guvernului.

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles pentru o intalnire cu socialistii europeni. Surse: Victor Negrescu, discutie cu comisarul european pe Justitie

Premierul Viorica Dancila va pleca in aceasta seara la Bruxelles pentru o discutie informala cu grupul socialistilor europeni, in contextul in care va fi audiata saptamana viitoare in Parlamentul European pe tema respectarii statului de drept in Romania. De asemenea, ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, se va intalni miercuri cu comisarul european pe Justitie, Vera Jourova, sustin surse politice pentru Adevarul.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Liderul PPE, Manfred Weber, mesaj dur dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Solicitam de urgenta Guvernului roman sa se opreasca ofensiva la adresa justitiei(VIDEO)

Liderul grupului popularilor europeni PPE), Manfred Weber, a transmis marti, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila ca este foarte ingrijorat de situatia din Romania, in ceea ce proveste lupta an.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor: Guvernul a publicat imagini de la intrevedere intr-un nou filmulet mut(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann. intr-un comunicat publicat ulterior pe site-ul.

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Premierul se intalneste cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla, marti si miercuri, in vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presa al.

Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, lainceputul sedintei de Guvern, desprediscutiile pe care le-a avut cu grupurile politice din Parlamentul European. Dancila a precizat ca discutia.

Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a criticat miercuri faptul ca premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta la dezbaterea Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, solicitata de PNL, su.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )