Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Un preot a confundat apa sfintita cu benzina si a provocat o explozie puternica. Un credincios a murit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un preot a confundat apa sfintita cu benzina si a provocat o explozie puternica. Un credincios a murit

Un preot din Nigeria a provocat moartea unui credincios si o explozie puternica dupa ce a confundat agheasma cu benzina, scrie AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Un pastor a confundat apa sfintita cu benzina provocand un incendiu si explozia unui gazoduct in cel mai mare oras din Nigeria

Un pastor a confundat benzina cu apa sfintita in timpul unei slujbe de vindecare intr-o biserica din Lagos, in Nigeria, provocand o enorma explozie si moartea unui credincios, scrie AFP.

TRAGEDIE de nedescris, dupa ce un pastor a confundat APA SFINTITA cu BENZINA. Un INCENDIU TERIBIL a izbucnit in zona, afectand un gazoduct (VIDEO)

Tragedie de nedescris, dupa ce un preot a confundat apa sfintita cu benzina. Omul Domnului a luat sticla de benzina si a inceput sa stropeasca un om care venise sa se spovedeasca si sa primeasca binecuva.

Un preot i-a dat din greseala unui enorias benzina in loc de apa sfintita. Socant ce a urmat

Caz halucinant in Nigeria! Un preot a confundat apa sfintita cubenzina si i-a dat sa bea unui enorias. Barbatul a murit pe loc, iar ce s-a intamplat ulterior este de-a dreptul revoltator. Vestea mortii barbatului a facut inconjurul lumii. Greseala unui pastor s-a soldat cu moartea unui om Un pastor a confundat benzina cu apa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )