Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Presedintele Consiliului Concurentei: Legea RCA are vicii care ar permite service-urilor auto sa profite Transportatorii atentioneaza: Pagubitii vor plati si reparatiile, pe langa asigurari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Presedintele Consiliului Concurentei: Legea RCA are vicii care ar permite service-urilor auto sa profite Transportatorii atentioneaza: Pagubitii vor plati si reparatiile, pe langa asigurari

O lege care spune: eu aleg cine presteaza serviciul si un tert n. a asiguratorul RCA) este obligat sa plateasca oricat imi cere mie furnizorul n. a service-ul auto) este o lege care nu este bine gandita. , a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, referindu-se la anumite hibe din legea RCA care ar permite unor service-uri auto sa profite. Acesta a spus ca trebuie gasita o formula pentru a fi corectata aceasta eroare. Una dintre aceste formule, dezbatuta in Senat, propune stabilirea unor preturi maxime la reparatii, iar transportatorii acuza astazi ca, daca proiectul ramane asa, pagubitii vor plati si reparatiile, pe langa asigurari. continuă pe Hotnews

VIDEO Presedintele Consiliului Concurentei: Telekom vrea sa iasa din piata de comunicatii din Romania. Va trebui sa ne batem capul, in perioada urmatoare, ca lucrurile sa ramana la fel de concurentiale

Doua mari lucruri se intampla anul acesta in industria telecom: Unul din cei patru mari operatori vrea sa iasa din piata si al doilea este lictatia pentru noile frecvente pentru servicii 5G, a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Si eu as vrea sa fie la fel de concurentiala piata telecom cum e acum, dar se intampla niste lucruri si va trebui sa ne batem capul, in perioada urmatoare, ca lucrurile sa ramana la fel de concurentiale. Pe partea de preluare a operatiunilor Telekom, daca se va ajunge acolo, este implicat si Bruxelles-ul si noi si ANCOM vom lucra cu oficialii europeni, a precizat Chiritoiu. Vezi in articol ce au raspuns presedintele Concurentei si vicepresedintele ANCOM, intrebati daca pot oferi detalii.

VIDEO Bogdan Chiritoiu, despre OUG-ul care i-ar permite al treilea mandat la sefia Consiliului Concurentei: Restrictia la doua mandate era superflua. Lucrurile nu se schimba pe fond

Restrictia la doua mandate pentru conducerea Consiliului Concurentei era superflua. Pana la urma, Parlamentul daca nu vrea sa voteze o persoana, nu o voteaza. Pe fond lucrurile nu se schimba, a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intrebat despre OUG-ul dat luna trecuta de Guvernul Orban, care elimina aceasta restrictie din legea concurentei si ii permite practic sa candideze pentru un nou mandat. Chiritoiu a dat ca exemplu situatia de la ASF, unde desi nu exista o astfel de limitare, niciun presedinte nu si-a terminat mandatul pana acum.

Transgaz raspunde acuzatiilor Consiliului Concurentei cu privire la licitatii trucate

Compania nationala Transgaz raspunde afirmatiilor facute marti de Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, conform carora Transgaz ar fi o companie-tinta in licitatii trucate, spunand ca investigatia se refera la fapte din perioada 2009-2011, inainte de implementarea managementului privat.

Seful Consiliului Concurentei acuza ca a fost amenintat de o multinationala in propriul birou

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, sustine ca anul 2019 a adus o presiune mai intensa a politicului asupra institutiei, dar agresivitatea a venit si din partea mediului de afaceri, el acuzand ca a primit amenintari, atat public, cat si in propriul birou, de la o multinationala.

Seful Consiliului Concurentei: Anul acesta finalizam investigatia pe industria lemnului

Anul acesta vom finaliza investigatia deschisa pe industria lemnului, unde suspectam intelegeri la licitatiile organizate de Romsilva, a declarat, marti, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, la un eveniment de specialitate.

Soarta operatorilor feroviari, pe masa Consiliului Concurentei

Situatia neclara privind viitoarele contracte de servicii publice pentru operatorii de transport feroviar din tara noastra a fost discutata, la finalul saptamanii trecute, de reprezentantii Confederatiei Sindicale Nationale Meridian cu Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Cadou de la Guvernul Orban: Actualul sef al Consiliului Concurentei ar putea ramane pe viata in aceasta functie

Guvernul Orban a modificat printr-o ordonanta de urgenta Legea concurentei in asa fel incat conducerea Consiliului Concurentei sa poata fi realeasa la nesfarsit. Interesant este ca aceasta modificare apare cu putin timp inainte de expirarea celui de-al doilea mandat al actualului presedinte al Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Pana acum, legea prevedea ca durata mandatului este de 5 ani, putand fi reinnoit o singura data.

Guvernul Orban, cadou pe furis Consiliului Concurentei, chiar inainte sa fie demis

Membrii plenului Consiliului Concurentei raman in functie pe viata.

Seful Consiliului Concurentei, Bogdan Chritoiu, dezvaluie ca a fost amenintat de o multinationala in birou

Presedintele autoritatii de concurenta, Bogdan Chiritoiu, a dezvaluit marti intr-un interviu pentru Agerpres ca institutia pe care o coordoneaza s-a confruntat in anul 2019 cu presiuni atat din partea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3246 seconds )