Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Presedintele SUA Donald Trump, primit de Regina Elisabeta a II-a

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele SUA Donald Trump, primit de Regina Elisabeta a II-a

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost primiti de Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit la Castelul Windsor. continuă pe Adevărul

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Donald Trump, AVERTISMENT DUR pentru Theresa May: Un Brexit soft va UCIDE acordul comercial cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj clar premierului britanic Theresa May, in contextul in care aceasta a propus ca Regatul Unit sa pastreze o relatie economica stransa cu UE dupa.

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale

UPDATE - Presedintele SUA, Donald Trump, si-a anulat toate intalnirile bilaterale. Nu incetam sa ne miram ce poate furniza Donald Trump in materie de declaratii sau de comportament public. E o.

Romania, direct afectata de folosirea gazoductului Nord Stream 2, din cauza caruia Donald Trump a rabufnit la summit-ul NATO de la Bruxelles

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat in termeni duri constructia gazoductului Nord Stream 2, proiect care provoaca nemultumiri in mai multe state din Europa, printre care si Romania. Prezent la Summit-ul NA.

Regina Elisabeta a II-a s-a intalnit pentru prima data cu Donald Trump la Castelul Windsor (FOTO)

Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, au fost primiti, vineri, la Castelul Windsor, de catre Regina Elisabeta a II-a. Este prima data cand monarhul de 92 de ani se intalneste cu.

Eugen Tomac a postat un raspuns primit de la ministrul Fifor, in care arata ca, din cei 2% din PIB alocati pentru aparare in 2017, au fost cheltuiti doar 1,81%

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a postat miercuri pe contul sau de Facebook un raspuns primit de la ministrul Apararii, Mihai Fifor, in care se arata ca in 2017 din cei 2% din Produsul Intern Brut PIB) alocati apararii ministerul a cheltuit doar 1,81%. Tomac aminteste ca presedintele SUA Donald Trump va cere miercuri, la Summmitul NATO de la Bruxelles, tuturor statelor europene membre NATO sa-si respecte angajamentele militare fata de organizatie.

Iohannis, despre TENSIUNILE fara precedent din NATO: Nu exista pericolul DESTRAMARII Aliantei. Ce decizie s-a luat cu privire la cheltuielile pentru aparare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, despre tensiunile existente intre aliati, in contextul in care presedintele SUA, Donald Trump, s-a contrat cu premierul german Angela.

Tensiuni FARA PRECEDENT la Summit-ul NATO: Presa germana scrie ca Donald Trump a amenintat cu iesirea SUA din NATO. Agentia Reuters neaga informatiile

Discutii aprinse intre liderii NATO la Summit-ul de la Bruxelles. Contradictiile dintre oficialii reuniti in Capitala Belgiei sunt atat de mari incat, presedintele american Donald Trump ar fi amenintat.

Donald Trump, mesaj dur pentru tarile NATO: Trebuie sa plateasca arierate catre SUA

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat marti unele tari din NATO ca sunt deficiente de mai multi ani in cheltuielile lor militare si a sugerat ca aceste tari sa plateasca arierate Statelor Unite, tr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )