Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Prima bucata din Autostrada Moldovei A7 a fost data in circulatie. Ce se intampla cu restul tronsoanelor? Raspunsul sefei de la Autostrazi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima bucata din Autostrada Moldovei A7 a fost data in circulatie. Ce se intampla cu restul tronsoanelor? Raspunsul sefei de la Autostrazi

Circa 16 km din autostrada Moldovei A7, care va strabate regiunea de la Nord la Sud si va face legatura cu Muntenia si Bucuresti, au fost inaugurati miercuri, ca parte din Centura Bacaului. Restul tronsoanelor, insa, de la Ploiesti la Buzau-Focsani-Bacau si Bacau-Pascani sunt deocamdata in faza de proiectare. Sefa de la Autostrazi a declarat la HotNews. ro LIVE ca toate tronsoanele vor fi licitate spre executie in 2021, incepand cu primul inca din luna ianuarie. continuă pe Hotnews

Cand am putea circula pe cei 430 km din Autostrada Moldovei, de la Ploiesti la Siret

Autostrada Moldovei, A7, care leaga de la Nord la Sud Moldova, este unul dintre proiectele propuse la finantare prin PNRR, iar in anul 2026 conform conditionalitatilor specifice acestui instrument de finantare europeana, trebuie finalizat, spune ministrul Transporturilor Lucian Bode.

Orban: Autostrada Moldovei va avea un impact major asupra calitatii vietii moldovenilor

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la inaugurarea centurii Bacau, care face parte din Autostrada Moldovei, ca regiunea va beneficia de ample proiecte de investitii care vor avea un impact major asupra calitatii vietii moldovenilor.

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul de la Pfizer si BioNTech impotriva COVID-19

Regatul Unit a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul anti-coronavirus de la Pfizer si BioNTech pentru utilizare pe scara larga, transmite BBC. MHRA, autoritatea britanica de reglementare in.

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

VIDEO Se deschide primul tronson de autostrada din Moldova: Mai devreme cu un an fata de termen, dar cu restrictii si lucrari ramase de finalizat

Cei circa 16 km din autostrada A7 care au rolul si de centura a Bacaului pe partea de est vor fi dati in trafic miercuri, 2 decembrie, cu peste un an mai devreme fata de termenul contractual. Momentul marcheaza existenta primului tronson functional de autostrada din Moldova. Circulatia va fi deschisa insa cu restrictii pentru ca inca vor mai fi lucrari de finalizat. Pe podul de peste Bistrita circulatia va fi deschisa doar pe un fir al autostrazii, dar in ambele directii.

Presedintele si premierul deschid un tronson de 16 km din Autostrada 7

Jumatate din varianta ocolitoare a municipiului Bacau va fi data miercuri in folosinta in prezenta l.

Singapore, prima tara din lume care aproba carnea de pui cultivata in laborator

Singapore a acordat aviz legal pentru prima carne curata din lume care nu provine de la animale sacrificate. Decizia deschide calea pentru startup-ul Eat Just din San Francisco, care sa vanda carne de pui cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )