Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Prima zi de inchisoare a lui Gigi Becali

Online Sport Online Sport,
VIDEO Prima zi de inchisoare a lui Gigi Becali

Iata cum a petrecut Gigi Becali prima zi la inchisoare si ce a invatat acolo. continuă pe Online Sport

De ce prima instanta i-a achitat, iar a doua i-a trimis in inchisoare pe Gigi Becali, ...

Instanta de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe George Becali, parlamentar PNL, sa faca trei ani inchisoare cu executare. Hotararea a fost data in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, instrumentat de procurorii anticoruptie. Alaturi de el au mai fost condamnati la cate doi ani inchisoare fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei. Toti au fost .

VIDEO Dupa arestarea lui Gigi Becali, copilul sarac din Breaza a ramas fara protector. Soarta lui este incerta

Arestarea lui Gigi Becali a adus tristete mare in familia copilului din comuna buzoiana Breaza, pe care afaceristul din Pipera l-a scos dintr-o cocioaba daramata si i-a oferit o viata noua, alaturi de bunica sa bolnava.

Gigi Becali face 3 ani de inchisoare

UPDATE- Gigi Becali a fost condamnat, luni dupa-amiaza, la doi ani de inchisoare. Update - Gigi Becali sustine ca nu este ingrijorat de sentinta in dosarul terenurilor MAPN. Gigi Becali asteapta.

Gigi Becali a petrecut prima noapte in arest. Dupa ce a intrat in inchisoare a fost vizitat de Meme Stoica si Cristi Borcea

Gigi Becali si-a petrecut deja prima noapte la Penitenciarul Rahova. Omul de afaceri s-a predat in cursul serii la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov iar apoi a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Cu .

Gigi Becali, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!

Gigi Becali a declarat luni ca nu se astepta sa fie condamnat la trei ani de inchisoare si sa fie distrusa o familie in halul asta pentru ca ai facut un schimb de terenuri acum 16 ani, concluzionand: Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana!.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera si a promis ca se va prezenta la arest in cursul serii. Giovani Becali: S-a predat, nu mai e aici

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov si ulterior a ajuns in arestul politiei Bucuresti/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov.

VEZI in ce conditii va sta Gigi Becali la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Gigi Becali va petrece 21 sau 30 de zile in arest la Penitenciarul Rahova, inainte de a fi dus sa-si ispaseasca pedeapsa de trei ani de inchisoare la Penitenciarul Jilava. in aceasta perioada, Gigi Becali va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )