Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Prim-ajutor pentru un motociclist ranit in accident rutier. Cum se scoate casca astfel incat sa-l salvezi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prim-ajutor pentru un motociclist ranit in accident rutier. Cum se scoate casca astfel incat sa-l salvezi

Intr-un accident rutier in care victima este un motociclist grav ranit, care necesita dezobstructia cailor aeriene sau resuscitare, acesta poate fi ajutat de martorii oculari printr-un gest elementar: scoaterea castii cu atentie. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav la Caracal. Un barbat a intrat cu masina in copacii de pe marginea strazii

Un grav accident rutier a avut loc sambata, 30 noiembrie 2019, in municipiul Caracal, in urma caruia un barbat a fost ranit grav.

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Informatii despre vaduvul Ilenei Ciuculete

Nasa de cununie a lui Cornel Gales si a Ilenei Ciuculete a dat o veste cutremuratoare pe retelele de socializare. Vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. UPDATE Viviana, femeia care ii era sefa si iubita lui Cornel Gales, a confirmat pentru wowbiz. ro ca barbatul a murit: Din pacate, s-a .

Accident rutier cumplit pe DN 66, produs de o femeie care a intrat cu autoturismul pe contrasens

Un accident rutier cumplit s-a produs, vineri, pe Drumul National 66 Hateg - Petrosani. Masina condusa de o femeie aflata la volan a intrat in coliziune frontala cu o camioneta.

Cornel Gales a murit! Sotul regretatei Ileana Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania

Cornel Gales a murit! Vaduvul Ilenei Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in Spania. Viviana, iubita lui Cornel Gales, a primit confirmarea mortii barbatului. Din pacate, acesta a.

Vrancea: Microbuz cu 15 adolescenti, implicat intr-un accident rutier; in zona ninge puternic, iar microbuzul a iesit in afara partii carosabile

Un microbuz in care se aflau 15 adolescenti, sportivi, a fost implicat, sambata seara, intr-un accident rutier pe DN2D, la iesirea din comuna Tulnici, judetul Vrancea, in apropiere de Centrul de Agrement Galaciuc. Din primele informatii, soferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului si ar fi iesit in afara partii carosabile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )