Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti de sefii partidului: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei. Nu se specifica numarul de participanti

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, intre orele 20. Municipalitatea a autorizat si Marsul LGBT si Marsul Normalitatii care vor avea loc in aceeasi zi. Daca la ultimele doua evenimente, Primaria a precizat numarul de persoane, in privinta evenimentului PSD, aceasta informatie lipseste, desi trebuie precizata la autorizare.

DECLARATII EXPLOZIVE! Primar PSD sincer: Dragnea e un penal! Cum sa faci miting cand tu conduci tara? Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale? (VIDEO)

Liderii PSD au stabilit ca marele miting impotriva abuzurilor va avea loc sambata, in Piata Victoriei. Multi social-democrati s-au inghesuit sa laude demersul si s-au intrecutin declaratii.

Coruptia Ucide anunta ca NU va initia demersuri de natura sa mpiedice desfasurarea mitingului PSD din Piata Victoriei si anunta un protest pentru ziua de duminica. Nu va lasati provocati

Coruptia Ucide anunta ca nu va initia demersuri de natura sa impiedice desfasurarea mitingului programat sambata, in Piata Victoriei, de PSD si anunta un protest pentru ziua de duminica. De asemenea, comunitatea precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca prezenta in piata, chiar si pentru a manifesta pasnic, a contestarilor actualei puteri ar putea degenera inevitabil in conflicte si face apel la sustinatori sa nu se lase provocati.

Lider PSD: Din Iasi vor veni la mitingul de smbata 5-6 mii de oameni

Liderul PSD Iasi Maricel Popa sustine ca din judetul Iasi vor pleca la mitingul de sambata 5-6. 000 de persoane. Surse din cadrul filialei afirma ca sunt greu de gasit autocare si ca unii transportatori au solicitat preturi si cu 50 la suta mai mari pentru inchirierea unui mijloc de transport, transmite news. ro.

Atitudinea ALDE fata de mitingul PSD din 9 iunie. Calin Popescu-Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD. Da, participam pentru ca mitingul PSD, cu toate ca s-a spus ca e un miting de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )