Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un primar PSD, prins beat la volan. Ce a spus edilul ca a baut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un primar PSD, prins beat la volan. Ce a spus edilul ca a baut

Un primar PSD din judetul Timis a fost prins baut la volan. Din inregistrarile facute la fata locului se poate vedea ca edilul este intr-o avansata stare de ebrietate. continuă pe Adevărul

Primar PSD, prins mort de beat la volan: Sunteti un gunoi in fata mea (VIDEO)

Un primar PSD a fost prins mort de beat pe drumurile patriei. Edilul Ioan Petricas din comuna Parta, Timis, nu a reusit sa nici macar sa le arate actele politistilor de la rutiera. Acesta avea o concentra.

Manelist CELEBRU, prins BEAT la volan: A fost LA UN PAS DE MOARTE (VIDEO)

Momente dificile pentru un celebru interpret de muzica de petrecere din Banat. Monica Lupsa s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, dupa ce a lesinat la volan. Barbatul nu a mai putut pl.

Dragnea a fost TRADAT! Un primar PSD de mare municipiu trece de partea lui Ponta

Liviu Dragnea mai pierde un membru de baza. Este vorba despre un primar de mare municipiu. Edilul orasului Slobozia, Adrian Mocioniu, a anuntat, vineri, ca se alatura partidului Pro Romania, formatiune.

VIDEO Emil Boc ii raspunde lui Banciu, care a ciriticat virulent Clujul, aratand ca e un oras de rahat. Nu poate fi mai rau decat la Bucuresti, a spus edilul

Primarul Emil Boc i-a raspuns jurnalistului Radu Banciu, care a criticat vehement Clujul, aratand ca este un oras de rahat. Edilul a sustinut ca ia in considerare orice opinie, dar un lucru e clar: toate studiile internationale in materie de calitatea vietii plaseaza Clujul pe primul loc in tara. Legat de poluarea aerului provocata de numarul mare de masini, primarul a sustinut: Nu poate fi mai rau ca la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3115 seconds )