Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Primele imagini aeriene cu distrugerile provocate de uraganul Dorian in Bahamas

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primele imagini aeriene cu distrugerile provocate de uraganul Dorian in Bahamas

Au aparut primele imagini aeriene care arata proportiile catastrofale ale distrugerii provocate de uraganul Dorian asupra insulei Abaco, la 36 de ore de cand acesta a lovit arhipeleagul Bahamas, cu o intensitate a vantului care a atins 296 de kilometri pe ora, relateaza Gizmodo. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini dramatice cu uraganul Dorian. Cel putin cinci morti si peste 13.000 de locuinte distruse in Bahamas, operatiuni de evacuare in SUA

Cel putin cinci persoane au murit si peste 20 au fost ranite, iar aproximativ 13. 000 de locuinte au fost avariate sau distruse dupa ce uraganul Dorian a devastat arhipelagul Bahamas, au anuntat autoritatile si Crucea Rosie. Evacuarile sunt in curs in sud-estul Statelor Unite, incepand cu Florida.

Uraganul Dorian face ravagii in America. Ploi torentiale si rafale de vant de pana la 300 de kilometri pe ora. Imagini iN DIRECT cu natura dezlantuita (VIDEO)

Uraganul Dorian, insotit de ploi torentiale si vanturi cu viteze de pana la 300 de kilometri la ora, a facut ravagii, luni, in Bahamas, arhipelag din Caraibe pe care l-a lovit cu o intensitate fara egal in.

VIDEO Uraganul Dorian a lovit insulele Bahamas cu vanturi de 295 de kilometri pe ora, pentru prima data in istorie. Rezidentii au postat clipuri cu case inundate si distruse

Uraganul Dorian a lovit duminica insula Bahamas ca un ciclon de categoria 5. Este pentru a doua oara in istorie cand un uragan de o asemenea intensitate loveste in Atlantic, relateaza Reuters.

VIDEO Uraganul Dorian, care a provocat cel putin 5 decese in Bahamas, a fost retrogradat la categoria 3

Intensitatea uraganului Dorian a scazut in noaptea de luni spre marti, ciclonul aflat deasupra arhipelagului Bahamas atingand o viteza de circa 205 kilometri la ora, au anuntat serviciile meteorologice americane, scrie Agerpres, citand AFP. Cel putin cinci persoane au murit, iar aproximativ 13. 000 de locuinte au fost avariate sau distruse dupa ce uraganul Dorian a devastat arhipelagul Bahamas.

VIDEO Uraganul Dorian a mai scazut in intensitate, dar ramane periculos (NHC)

Uraganul Dorian, care a lovit puternic duminica noapte insulele Bahamas, a mai scazut in intensitate luni, dar e asteptat sa ramana in continuare un fenomen periculos in urmatoarele doua zile, a informat Centrul National pentru Uragane din Statele Unite National Hurricane Center - NHC), potrivit Reuters. FOTO Cum se vede uraganul Dorian din spatiu.

Momentul in care a lovit uraganul Dorian. Cum au experimentat locuitorii din Bahamas una dintre cele mai puternice furtuni inregistrate vreodata (FOTO, VIDEO)

Mai multi rezidenti din Bahamas au filmat momentul in care a lovit uraganul Dorian. Furtuna s-a manifestat prin ploi torentiale si vanturi cu viteze de pana la 300 de kilometri la.

VIDEO Uraganul Dorian: Insulele Bahamas, lovite de un uragan de categoria 5

Uraganul Dorian, considerat acum un uragan de categoria 5, s-a apropiat de coasta in nord-vestul statului Bahamas, vanturile sale avand o viteza de pana la 285kmh, scrie BBC.

Stirile PRO TV: Uraganul Dorian. Insula cu 50.000 de oameni acoperita de ape in proportie de 70%. Filmare aeriana cu zona devastata

O insula din Bahamas pe care locuiesc 50. 000 de oameni se afla acum sub apa in proportie de 70%, dupa ce uraganul Dorian a devastat zona timp de doua zile, cu rafale uriase.

Uraganul Dorian a fost incadrat la categoria 5 si se indreapta cu furie spre Insulele Bahamas si SUA

Uraganul Dorian, care a crescut in intensitate si este acum de categoria 5, cea mai mare pe scara Saffir-Simpson de clasificare a intensitatii cicloanelor tropicale, urmeaza sa loveasca Insulele Abaco, din arhipelagul Bahamas. Dorian va ajunge probabil pe coasta estica a Floridei luni.

UBS: Uraganul Dorian poate provoca asiguratorilor pierderi de pana la 25 de miliarde de dolari

Uraganul Dorian, care a trecut incepand de luni peste insulele Bahamas, ar putea provoca asiguratorilor pierderi de pana la 25 de milairde de dolari, potrivit analistilor bancii elvetiene UBS, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )